logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Зустріч із першокурсниками факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 10 вересня 2022 року відбулося знайомство зі студентами-першокурсниками!

Цього року на факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу вступили 395 першокурсників!

За традицією з напутніми словами до студентів звернулася декан факультету Ведмідь Надія Іванівна. Подвійні привітання отримали студенти першого набору за новою освітньою програмою «Землеустрій та кадастр». Надія Іванівна розповіла про особливості навчання на факультеті, перспективи, які відкриються перед ними упродовж і після закінчення навчання, представила завідувачів кафедр, заступників декана, голову Ради студентського самоврядування та презентувала запрошених на зустріч стейкхолдерів.

Онлайн-візит багатьох спікерів, випускників факультету, професіоналів своєї справи, з різних куточків світу став «фішкою» зустрічі зі студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Першою до слова було запрошено Семикопову Тетяну, керівницю ресторанних проєктів «Сoffee lover», «Сityzen cafe». Спікерка натхненно розповіла про важливість здобуття освіти і першого практичного досвіду, а також як випускниця ФРГТБ підтвердила правильність вибору університету та спеціальності.

Підтримала спікерку і наступна запрошена гостя Нагорняк Ірина, комерційний директор «Vertex Hotel Group». Вона також запевнила першокурсників у професійності викладачів та акцентувала увагу на важливості будь-якої роботи (від помічника кухаря до шеф-кухаря, від покоївки до керуючого готелем).  

Андрій Магалецький, керуючий партнер ресторанної компанії «Restetika», акцентував увагу студентів на необхідності володіння державною та іноземними мовами, що є важливим для кар’єрного зростання.

Кльопкіна Юлія, менеджерка зі збуту готелю Radisson Hotel Kyiv Podil, була приємно вражена стабільно великим набором студентів на рідному факультеті, та порекомендувала вивчати усі дисципліни без винятку, оскільки різнобічний розвиток дуже допоміг їй у кар’єрі.

З Італії долучилися Коваленко Семен, тьютор Асоціації UCM Italy, випускник ФРГТБ, та студентка 4 курсу Мартиненко Вікторія, яка зараз перебуває в Італії на практиці.

Із-за кордону також приєдналася до зустрічі Тимошенко Тетяна, президент Всеукраїнської федерації роботодавців у сфері туризму України, яку було запрошено на посаду вченого до Університету Оребру (Швеція).

Миколайчук Микола, дизайнер, директор рекламної компанії «Спрінт медіа», завітав на свято, щоб надихнути майбутніх дизайнерів на творчість та креатив.

А з питань геодезії та кадастру цікавим був виступ Виноградова Владислава, землевпорядкувальника, провідного фахівця ТОВ «Провідний експерт», який нині є військовослужбовцем.

Сабіров Олександр, канд. тех. наук, начальник технологічного відділу ТОВ «Мamamia», викладач Chefs Academy, розповів про свої досягнення і закликав студентів-технологів до звершень упродовж їх навчання.

Шановні першокурсники, вітаємо з початком нового навчального року та нового життя! Нехай навчання буде натхненним і плідним, нові знайомства приємними, емоції незабутніми, а родина ДТЕУ – вашою назавжди!

Слава Україні!
Слава ЗСУ!

10.09.2022
43630
1239
остання редакція 15.09.2022
43630