ІІ Міжнародна студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики»
Загальна інформація
Шановні
студенти!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі
ІІ Міжнародної студентської
наукової конференції
«Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та
виклики»,
що відбудеться 22 березня 2023
р. на базі факультету ресторанно-готельного та
туристичного бізнесу
Державного торговельно-економічного університету
Мета конференції: узагальнення наукових досліджень студентів з питань новітніх тенденцій і перспектив розвитку у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Тематичні напрями роботи конференції:
- Гостинність: від стійкості до відновлення.
- Туризм: шляхи реновації.
- Ресторанні і крафтові технології. Сервіс. Фуд-дизайн.
- Дизайн: креативні технології та практики.
- Спортивний менеджмент: проєкти здоров’я нації.
Графік роботи конференції:
10:00 – 11:30 | відкриття конференції, пленарне засідання |
12:05 – 13:30 | засідання дискусійних платформ |
13:50 – 14:15 | заключне пленарне засідання |
Довідки: Ткачук Тетяна
Михайлівна – заступник декана з
науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків факультету
ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, канд. екон. наук,
доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
+380 (44) 531 47 37; t.tkachuk@knute.edu.ua


