logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний вебінар «Wicked 7: найнебезпечніші проблеми людства» | Онлайн-зустріч зі знаменитими маркетологами Ф. Котлером та К. Саркаром

Загальна інформація

Міжнародний вебінар «Wicked 7: найнебезпечніші проблеми людства», в роботі якого взяли участь викладачі ФРГТБ, які викладають дисципліни англійською мовою, відбувся 30 листопада 2022 р. Головні спікери вебінару – Філіп Котлер, учений українського походження, почесний професор міжнародного маркетингу Школи менеджменту Kellogg Північно-Західного університету (США), що визнана найкращою бізнес-школою стосовно викладання маркетингу, а також Крістіан Саркар – підприємець, консультант, художник, співзасновник і редактор онлайн-журналу The Marketing Jornal.

У 2019 р. К. Саркар і Ф. Котлер розпочали роботу над відкритим інноваційним стартапом, щоб «врятувати людство від самого себе», що перетворився на проєкт Wicked 7. Розширюючи свою роботу над бренд-активізмом, Крістіан Саркар представив «екосистему злих проблем» на Глобальному форумі Пітера Друкера у 2019 р. До проєкту К. Саркар і Ф. Котлер залучили лідерів думок із бізнесу та сфери мистецтва.

Усі доповідачі висловили всебічну підтримку українському народу в скрутні часи російсько-української війни. Філіп Котлер детально охарактеризував основні управлінські стратегії розвитку України в умовах воєнного стану, проаналізував стратегічні управлінські рішення з відбудови України у післявоєнний період, запевнив слухачів у незворотності реалізації ґрунтовного плану заходів для виходу із кризової ситуації. Ідеї проєкту, започаткованого і здійснюваного під керівництвом Ф. Котлера та К. Саркара, результати дослідження, якими автори й учасники проєкту поділилися з учасниками вебінару, заплановано впровадити у процесі викладання дисциплін, зокрема таких, як «Маркетинг у туризмі», «Управління туристичними дестинаціями», «Управління проєктами в туризмі», «Інновінг в туризмі».

Промова Філіпа Котлера, сповнена оптимізму та віри в перемогу України, надихає всіх слухачів вебінару на продуктивну працю для відродження і величного майбутнього нашої держави.

30.11.2022
43630
2200
остання редакція 05.12.2022
43630