logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Наша з вами маленька перемога!

Загальна інформація

Кожен з нас готовий рухати країну вперед, готовий працювати та підкорювати світ. Разом ми сильні, разом ми вільні, разом ми непереможні! З перших днів повномасштабного вторгнення - ми діяли. Як би не було складно й іноді, здавалось б неможливо, ми ні на хвилину не забуваємо для чого ми це робимо. Маємо спільну мету з 44-ма мільйонам людей і щодня невпинно продовжуємо маленькими кроками робити великий вклад у нашу спільну перемогу!

Протягом 9 місяців повномасштабного вторгнення Рада студентського самоврядування безперервно збирала кошти, влаштовуючи різноманітні благодійні заходи, аукціони, лотереї, концерти, забіги, майстер-класи та багато іншого.

Починаючи з 24 лютого, ми оперативно реагували на запити військових, купували одяг та продовольчі товари.

В кінці навчального року, завдяки таким благодійним заходам, як День Університету (посилання на захід), Дні благодійності та аукціону картин, Рада студентського самоврядування ДТЕУ придбала та передала тепловізор нашим бійцям на передову та гвинтівку для військових навчань.
 


 


Також для моральної підтримки Збройних Сил України були створенні різні відео. Ролик з соціальним меседжем «Ми віримо в Україну» у соціальних мережах вже переглянули понад 40 000 користувачів.
 


На постійній основі протягом всього цього нелегкого періоду ми займалися збором речей переселенцям, які втратили свої домівки. А також за рахунок благодійних коштів, ми мали змогу підтримувати фінансово наших студентів, які потребували допомоги у скрутний час.

Найбільшим нашим спільним досягненням на сьогодні стала купівля автомобіля військовій частині А0458, який вже передано нашим захисникам! З перевезенням та повним ремонтом цей траспортний засіб вартував 200 тисяч гривень.

Весь світ знає, що ми будемо іти до перемоги попри всі обставини. ПОКИ МИ РАЗОМ - НАС НЕ ЗУПИТИ! За весь цей час через нашу благодійну банку пройшло 417 505 гривень.

Щогодини сотні тисяч захисників боронять наші з вами життя, і ми назавжди будемо вдячні їм за це! Увесь цей час студенти нашого університету об’єднуються та підтримують країну! Дякуємо кожному, хто брав участь у благодійних заходах, хто допомагав досягти нашої спільної великої цілі – перемоги нашої України!

ДТЕУ - завжди йдемо разом до мети!

05.12.2022
433884
2379
остання редакція 06.12.2022
433884