logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації ДТЕУ

Загальна інформація

Урочиста церемонія вручення дипломів магістрів 59 випускникам (14 – з відзнакою) Інституту вищої кваліфікації ДТЕУ, які здобули освіту за іншою спеціальністю, відбулась 22 грудня 2022 року в залі засідань без світла, але в максимально теплій та дружній атмосфері.

Вперше Інститут вищої кваліфікації випустив магістрів за спеціальністю «Психологія». Щиро вітаємо кафедру психології з реалізацією нашого спільного проєкту!

Вже вдруге відбувся випуск тих, хто разом з нами пройшов складний шлях відбору за право навчати (для нас) і навчатися (для студентів) за кошти державного бюджету від Національного агентства України з питань державної служби за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Разом з кафедрою публічного управління та адміністрування вітаємо 24 випускників-державних службовців з черговою віхою на шляху професійного розвитку на державній службі!   

Третій випуск лікарів-магістрів програми «Управління закладами охорони здоров'я»! Вітаємо та разом з усім університетом вклоняємось та дякуємо за їх працю!

Серед випускників також магістри ексклюзивної освітньої програми подвійного дипломування, спільної з університетом імені Г. Марконі «Міжнародне бізнес-адміністрування», які невдовзі отримають італійський диплом МВА.

Традиційними для програм здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю в ІВК є наявність випускників за освітніми програмами «Економіка та безпека бізнесу», «Облік і податковий консалтинг» та «Фінансовий контроль та аудит», результатами навчання студентів яких ми дуже пишаємось разом з випусковими кафедрами. 

Під час урочистості ректор Анатолій Антонович Мазаракі радо привітав випускників та запросив до подальшої співпраці у якості тих, хто зможе долучитися до викладання в нашому університеті. З найкращими побажаннями до випускників звернулись перший проректор Наталія Володимирівна Притульська та директор Інституту вищої кваліфікації Алла Миколаївна Бідюк.

На святі були присутні завідувачі випускових кафедр: Дугінець Ганна Володимирівна, Новікова Наталя Леонідівна, Фоміна Олена Володимирівна, Миронець Сергій Миколайович, Бай Сергій Іванович, які щиро привітали випускників.

Випускники високо оцінили якість організації навчального процесу та подякували всім причетним до реалізації випускного фінішу.

Ще раз вітаємо наших магістрів із завершенням навчання у Державному торговельно-економічному університеті та бажаємо не втрачати жагу до самовдосконалення!

Дякуємо ректорату за підтримку та мудре спрямування, а випусковим кафедрам за плідну співпрацю!

Усіх вітаємо з Новим роком та зичимо Перемоги, миру і злагоди!

22.12.2022
43630
2199
остання редакція 23.12.2022
43630