logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Незламне бажання перемагати

Загальна інформація

Спорт - щоденна праця, самовідданість, дисципліна та незламне бажання перемагати. Українці борються та виборюють перемогу за перемогою, не виключення й студенти ДТЕУ, які день у день вдосконалюють власні навички та знання. Впродовж грудня наш університет мав можливість приймати гостей з усієї країни, адже у спортивному манежі 9 грудня відбувався Чемпіонат міста Києва з перетягування канату. Участь у змаганнях взяли команди закладів вищої освіти Києва, Житомира, Львова і Харкова, в підсумку 16 чоловічих і 8 жіночих команд.

Титулована збірна університету, яка нещодавно повернулася із Кубка Європи, була представлена 4 чоловічими командами та 2 жіночими. В підсумку скарбниця університету поповнилась жіночим золотом й чоловічим золотом та сріблом.

«Пам’ятаємо часи, коли ми були позаду, а перемога здавалася недосяжною. Вже 5 років в університеті існує команда з перетягування канату ATLANTS, за цей час ми не покладали рук та не ховалися за виправданнями. Ми наполегливо працювали, ставали сильнішими, здобували заповітні трофеї. Дякуємо університету за можливість розвиватися та професійно займатися спортом»член збірної команди України з перетягування канату, студент 1 курсу ОС «Магістр» ФТМ Менжега Дмитро.

Атлети мали в запасі часу лише тиждень на відпочинок і вже 17 грудня знов вийшли на доріжку для визначення переможця студентського Чемпіонату України з перетягування канату. На цей раз збірну ДТЕУ на чолі з тренером Цибровським Артемом представляли чотири команди, три з яких – чоловічі збірні. Майстерність – підтвердження високого рівня, три кубки – підсумок змагань: жіноче золото та чоловіче золото й срібло.

Авторитет і вміння тримати все під контролем залежить від того, чи маємо ми достатньо впевненості. Бажаємо кожному атлету тримати все під контролем та здобути найкориснішу звичку – займатися спортом та піклуватися про своє здоров’я!

19.12.2022
433884
1438
остання редакція 30.12.2022
433884