logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Емоції нових перемог

Загальна інформація

Спорт – це значно більше, ніж стояти у центрі уваги події зі спортивними рекордами, перемогами та медалями, це титанічна праця для вдосконалення та розвитку особистості. Молодь захоплюється спортом все частіше, різноманітніше і довше, не виключення й студенти ДТЕУ, які день у день збільшують ореол своїх спортивних звершень.

Чемпіонатом України з перетягування канату 25 лютого продовжено спортивний сезон в ДТЕУ. Організаторами заходу виступили Федерація найсильніших атлетів України і перетягування канату та Державний торговельно-економічний університет. Участь у змаганнях взяли 9 чоловічих і 4 жіночих команд трьох столичних закладів вищої освіти: Державного торговельно-економічного університету, Національного авіаційного університету, Міжрегіональної академії управління персоналом; а також представники Ліцею ім. Івана Богуна та здобувачі вищої освіти Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.

Саме представники міста Лева стали головними конкурентами нашої збірної. На цей раз збірну ДТЕУ на чолі з тренером Цибровським Артемом представляли три команди, дві з яких – чоловічі збірні. Проте вправність та наполегливість – ознака класу, підсумок змагань: жіноче золото та чоловіче золото й бронза.

«Перетягування канату для мене – це щоденна боротьба із самим собою, яка розвиває самодисципліну та силу волі. Наша команда «ATLANTS» – це сім’я, це люди, які поряд зі мною, які підтримають та допоможуть, які стають єдиним механізмом під час пулу: відчувають один одного, взаємодоповнюють та мотивують! Дякую університету за можливість всебічного розвитку та професійно займатися спортом» – член збірної команди України з перетягування канату, студентка 4 курсу ОС «Бакалавр» ФТМ Андрієнко Анастасія.

Тижнем раніше 18 лютого атлети визначали переможців відкритого чемпіонату м.Києва з перетягування канату в приміщенні. Захід відбувався за підтримки Департаменту молоді і спорту КМДА. Наші збірні активно тренувалися та готувалися, в підсумку змагань наші дівчата та хлопці стали володарами золотих нагород.

Спорт – це невід’ємна складова розвитку суспільства, адже людство завжди прагне вдосконалення і максимального комфорту. Бажаємо кожному атлету переживати емоції нових перемог та дбати про своє здоров’я!

27.02.2023
433884
967
остання редакція 28.02.2023
433884