logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На Восьмому всесвітньому конгресі з інформаційних та комунікаційних технологій ДТЕУ представляли викладачі кафедри туризму та рекреації

Загальна інформація

Восьмий всесвітній конгрес з інформаційних та комунікаційних технологій, що проходив на базі університету Брунеля на Заході Лондона в містечку Аскбридж (Велика Британія), відбувся 22–23 лютого 2023 року .

Основна мета конгресу – обмін технологіями, ідеями і досвідом із сучасних стратегій формування і розвитку інформаційних та комунікаційних технологій в системі сервісу.

У роботі Конгресу взяли участь всесвітньо відомі вчені, спеціалісти в галузі ІТ та комунікаційних технологій Майк Хінчі, професор Лімерикського університету, Ірландія, Р. Саймон Шерратт, професор Редінгського університету, Велика Британія, Мілан Туба, проректор з міжнародних зв’язків Університету Сінгідунум, Сербія, Ніланджан Дей, професор Університету Колкати, Індія, а також Сінь-Ше Ян, професор Міддлсекського університету Лондона, Велика Британія.

На всесвітньому науковому форумі виступили представники Державного торговельно-економічного університету – завідувач кафедри туризму та рекреації Тетяна Ткаченко, д-р екон. наук, професор, та професор кафедри туризму та рекреації Олександр Гладкий, д-р геогр. наук, професор. У доповідях науковців висвітлено проблематику пошуку критеріїв оцінювання ефективності, якості та оптимізації складних інформаційних систем у галузі туризму, рекреації та санаторно-курортної справи.

Учасники форуму дізналися про можливості, які відкривають нові технологічні розробки в галузі ІТ та цифровізації для потреб високотехнологічних підприємств сфери обслуговування та бізнесу. Нові знання будуть ефективно використані в освітньому процесі підготовки фахівців для сфери туризму та рекреації.

Приємно зауважити, що оргкомітет Конгресу ухвалив рішення про суттєве зменшення організаційного внеску для участі українських учених, сприяючи таким чином подальшому проведенню фундаментальних і прикладних наукових досліджень у нашій країні в умовах воєнного стану.

Представники ДТЕУ – Тетяна Ткаченко та Олександр Гладкий висловили щиру подяку організаторам форуму, головам оргкомітету проф. Малайї Наняк (Велика Британія) та проф. Саймону Джеймсу Фонг (Університет Макао) за   допомогу й підтримку українських учених у складні часи.


Підготовлено: Ткаченко Т.І.,
завідувач кафедри туризму та рекреації

23.02.2023
43630
609
остання редакція 14.03.2023
43630