logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фінал бізнес-симуляції 2022/2023 н.р.

Загальна інформація

Будь-який процес орієнтований на досягнення певних цілей і задач. Освітній процес у навчально-науковому центрі бізнес-симуляції орієнтований на формування у студентів 4 курсу ДТЕУ професійних навичок та компетентностей, що відповідають трендами сучасного ринку праці.

Така мета досягається через інтеграцію діяльності високопрофесійних викладачів-тренерів з 15 кафедр університету та бізнес-менторів провідних торговельних компаній України.

Для демонстрації результатів роботи за 2022/2023 н. р. 2 травня 2023 року усі учасники освітнього проєкту Практичний курс «Бізнес-симуляція» (студенти, викладачі, бізнес-ментори) зібралися для проведення фінального змагання  Ритейл-Хабів віртуальної торговельної мережі «ГЕРМЕС». Загальна кількість учасників становила більше 700 осіб.

З привітальним словом до усіх присутніх звернулася Наталія Притульська, перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор. Яка відзначила високий рівень унікальності та інноваційності цього освітнього проєкту та побажала успіху усім учасникам фінальних змагань з бізнес-симуляції.

Модератором заходу виступила Оксана Трубей, директор центру, доцент.

До журі конкурсу та експертизи проєктів були долучені бізнес-ментори, представники провідних торговельних мереж (ЕПІЦЕНТР, Територія мінімальних цін, ФОРА, Ашан Україна, CALZEDONIA CROUP UKRAINE).

Учасники команд  Ритейл-Хабів: «ДЕСНА», «СВЯТОШИН», «ОБОЛОНЬ», «ПОДІЛ», «ГОЛОСІЄВО», «ДАРНИЦЯ», «ПЕЧЕРСЬК», «СОЛОМ’ЯНКА» демонстрували набуті знання та навички. Презентували концепти своїх магазинів, маркетингову та рекламну діяльність, обрану стратегію розвитку, роботу з персоналом, економічні результати та особливості діяльності в умовах війни. Особлива увага була приділена демонстрації коротких відео-reals щодо діяльності кожного Хабу.

Усі команди показали надзвичайно високі результати бальної оцінки членів журі:

І місце – РитейлХаб «ОБОЛОНЬ». Склад команди: студенти ФТМ, ФФО; куратор  Вікторія Мельник, доцент; бізнес-ментори:  Сергій Цимбал, Лариса Петрова, ТОВ «Епіцентр К». Окрема номінація – «Домашній HUB».

І місце – РитейлХаб «ПОДІЛ». Склад команди: студенти ФТМ, куратор  Вікторія Кармазінова, доцент; бізнес-ментори: Вікторія Закарчевна, Євгенія Руденко, Територія мінімальних цін. Окрема номінація – «Креативний HUB».

ІІ місце – РитейлХаб «ДЕСНА». Склад команди: студенти ФТМ, куратор  Аліна Нечипорук, доцент; бізнес-ментори: Сергій Цимбал, Лариса Петрова, ТОВ «Епіцентр К». Окрема номінація – «ЕКО-HUB».

ІІ місце – РитейлХаб «ДАРНИЦЯ». Склад команди: студенти ФЕМП, куратор  Юлія Силкіна, доцент; бізнес-ментори: Анастасія Волох, ТОВ «МНС ІНВЕСТМЕНТ»/ CALZEDONIA CROUP UKRAINE. Окрема номінація – «HUB – Роботодавець року».

ІІ місце – РитейлХаб «ГОЛОСІЄВО». Склад команди: студенти ФЕМП, ФТМ, куратор  Ірина Ганечко, доцент; бізнес-ментори: Крістіна Савичева, Юлія Тарасова, ТОВ «ФОРА».  Окрема номінація – «Раціональний HUB».

ІІ місце – РитейлХаб «ПЕЧЕРСЬК». Склад команди: студенти ФМТП, ФІТ, куратор Олена Пурденко, доцент; бізнес-ментори: Дмитро Ященко, ТОВ «Ашан Україна».  Окрема номінація – «Інноваційний HUB».

ІІІ місце – РитейлХаб «СВЯТОШИН». Склад команди: студенти ФТМ, ФМТП, куратор  Оксана Кондратюк, доцент; бізнес-ментори: Вікторія Закарчевна, Євгенія Руденко, Територія мінімальних цін. Окрема номінація – «Соціальний HUB».

ІІІ місце – РитейлХаб «СОЛОМ’ЯНКА». Склад команди: студенти ФМТП, ФІТ, куратор  Наталія Бєляєва, доцент; бізнес-ментори:  Крістіна Савичева, Юлія Тарасова, ТОВ «ФОРА».  Окрема номінація – «Технологічний HUB».

Щиро дякуємо ректорату університету, деканатам факультетів, викладачам, партнерам та усім причетним до роботи освітніх проєктів навчально-наукового центру бізнес-симуляції за підтримку, допомогу та співпрацю!

 
Відгуки цьогорічних учасників бізнес-симуляції


Студенти

Було дуже цікаво. Класно, що можна за такий короткий курс охопити одразу багато сфер. А те, що всі заняття практичні, дає змогу всі знання закріпити й одразу використати. Супер курс! (Старостюк Ольга, ФІТ).

Дякуємо за такий чудовий практичний курс. Було дуже цікаво, пізнавально та корисно! Ми ознайомилися з різними департаментами та зрозуміли специфіку роботи кожного з них. Дуже сподобалося спілкування з  викладачами та загальна атмосфера командної роботи. Дякуємо! (Зюзько Анна, ФЕМП).

Дякуємо за практичний курс, який дозволив нам відчути себе, хоч і на маленький період часу, менеджерами або директорами того чи іншого департаменту! В майбутньому ці знання та досвід будуть корисними для праці в реальній компанії, ми вже будемо знати, що і як відбувається в тому чи іншому департаменті! Дякуємо! (Мельник Марина, ФМТП).

Дякуємо Вам за організацію цього чудового заходу.  За те, що допомагаєте нам розвиватися та у всьому і завжди підтримуєте. Чудовий досвід  (Шабалкіна Аліна, ФЕМП).

Дуже дякуємо за практичний курс бізнес-симуляції. Доволі інформативно та ефективно, можна зрозуміти як насправді працює компанія. (Пилипенко Єлизавета, ФМТП).

Цей практичний курс допоміг зрозуміти усю діяльність компанії, і впевнена, що кожний відкрив для себе щось нове та цікаве. Велике Дякую нашим викладачам, які змогли за короткий термін та нелегкі умови доступно пояснити та навчити нас необхідним навичкам. А що найбільше сподобалося, так це атмосфера, яка була під час занять та зустрічах на стратегічних сесіях. Ще раз дякуємо за чудовий практичний курс «Бізнес-симуляція» та дякуємо за залучення менторів, які надавали корисну та практичну інформацію. (Шабатин Владислава, ФЕМП).


Викладачі-тренери

Сьогодні на фіналі захисту проєктів відчувалася нереальна атмосфера. Поєднання знань студентів та практичного досвіду бізнес-менторів дозволило досягти потужних результатів та отримати один з найкорисніших досвідів. (Вікторія Кармазінова, доцент кафедри маркетингу).

Сьогодні відбувся фінал Бізнес-симуляції! Це дуже позитивний досвід для всіх, особливо для наших студентів! Вони проявили свої набуті вміння, навички, креативні ідеї, ораторські здібності та лідерські якості! Було драйвово, адреналін зашкалював як у студентів, так і у викладачів, які  внесли свій вклад у загальний результат! Дякую всім! ДТЕУ (Юлія Силкіна, доцент кафедри менеджменту).

Дякую за чудову атмосферу фінальних змагань! Результати роботи перевершили очікування, приємно було чути позитивні відгуки як від студентів, так і від бізнес-менторів! ННЦБС ДТЕУ це любов! (Олена Пурденко, доцент кафедри економіки та фінансів підприємства).

На початку навчального року перед нами було поставлене амбітне завдання переходу до мережевої роботи. Фактично відбулося максимальне наближення студентів до  реальних і надзвичайно складних для країни умов роботи у ритейлі. Незважаючи ні на що, ми зробили це! І це круто! (Світлана Король, професор кафедри обліку та оподаткування).


Бізнес-ментори

У 2022-2023 н.р. компанія ТОВ «Епіцентр К» взяла участь у  проєкті ННЦБС ДТЕУ. Для нас це був цікавий проєкт, сповнений нових вражень та досвіду. Завдяки чудовій організації  Центру,  нам вдалося бути корисними у навчальному процесі, поділитися професійним досвідом зі студентами та спостерігати за розвитком їх потенціалу. Дякуємо Оксані Трубей і усім організаторам за можливість долучитися до  проєкту. Ми і надалі готові підтримувати подібні ініціативи, які спрямовані на прогресивний розвиток сучасної молоді. (Лариса Петрова, ТОВ «Епіцентр К»).

Дякую за надану можливість бути бізнес-ментором від компанії ТОВ «ФОРА», це незабутні враження, крутий досвід та обмін знаннями зі студентами та викладачами! Вітаю з успішним закінченням навчального року та бажаю йти тільки вперед до своїх цілей! Драйву, нових перемог та швидкого досягнення поставленої мети! (КрістінаСавичева, ТОВ «ФОРА»). 

Неймовірно надихає, яке бачення нашої молоді при роботі в кожному Хабі. Креативність, інноваційність, свіже бачення на вирішення глобальних проблем, що стосуються не лише бізнесу, а й світу в цілому. Була рада взяти участь у цьому заході. (Євгенія Руденко, Територія мінімальних цін).


Оксана Трубей,
директор Навчально-наукового центру бізнес-симуляції

02.05.2023
433884
1192
остання редакція 03.05.2023
433884