logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Університетський студентський круглий стіл на тему «Електронні банківські послуги для приватних осіб»

Загальна інформація

Університетський студентський круглий стіл на тему «Електронні банківські послуги для приватних осіб», що відбувся у рамках засідання наукового гуртка «Ризики фінансово-кредитних установ: регулювання та управління», на якому обговорювали прогресивний досвід та питання пошуку нових можливостей управління та регулювання ризиків фінансово-кредитних установ через інклюзію цифрових роздрібних фінансових послуг, було проведено 17 травня в режимі онлайн кафедрою банківської справи за участі директора департаменту цифрового бізнесу, члена правління АТ «КБ “Глобус”» Володимира Солодкого. Модератором круглого столу була Наталія Шульга, д-р екон. наук, професор, завідувач кафедри банківської справи. Учасники круглого столу розглянули питання, що стосувалися цифровізації роздрібних фінансових послуг, дистанційних банківських операцій та напрямів їх розвитку в Україні, а також ризиків для банку та його клієнтів під час використання цифрових технологій.

У круглому столі взяли участь студенти факультету фінансів та обліку, які здобувають освітній ступінь «бакалавр» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» освітніми програмами «Банківська справа» і «Фінансовий контроль та аудит», факультету економіки, менеджменту і права, освітня програма «Корпоративні фінанси», факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, освітня програма «Готельно-ресторанна справа», а також студенти Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ на чолі з д-р екон. наук професором Оленою Прутською.

Висловлюємо щиру вдячність викладацькому складу кафедри банківської справи, вельмишановному пану Володимиру та студентам за підготовку й участь у цікавому та інформативному круглому столі. Продовжуємо тримати науковий фронт та йти разом до перемоги!


Автор публікації: д-р екон. наук, проф.,
завідувач кафедри банківської справи Наталія ШУЛЬГА

17.05.2023
43630
396
остання редакція 24.05.2023