logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День університету 2023 об'єднує та надихає!

Загальна інформація

День університету – традиційний захід, який щорічно об’єднує нашу велику родину – 27 травня 2023 року ДТЕУ вкотре зібрав студентів, вступників, випускників, співробітників та партнерів у стінах нашої Alma mater. 

Для майбутніх вступників було організовано День вступника, під час якого на них чекали майстер-класи від викладачів, цікава екскурсійна програма та можливість особисто поспілкуватися з представниками Приймальної комісії. Вступна кампанія 2023 в самому розпалі, тому вкотре до заходу долучилась велика кількість молодих людей, які прагнуть поєднати своє життя з Державним торговельно-економічним університетом.

Випускники мали змогу зустрітись із викладачами та одногрупниками, пройтись коридорами рідного університету і згадати свої студентські роки. 

Не оминув захід і партнерів університету. Протягом дня було підписано два важливі документи про співпрацю, які дозволять значно покращити якість підготовки професійних фахівців. Так, було підписано меморандум та договір про співпрацю з Київським окружним адміністративним судом і меморандум про співпрацю з «Pozhidaev Production Team». Переконані, що ці партнерства виведуть на новий рівень наповнення освітніх програм та посилять практичну складову освітнього процесу.

Кафедрою журналістики та реклами було презентовано перше науково-практичне видання серії «Медіалогія» – «Медіаландшафт». Сучасний світ важко уявити без медіасередовища, а подібні наукові праці відкривають нові можливості для його дослідження та удосконалення.

Також, в рамках Дня університету відбувся важливий спортивний захід – чемпіонат ДТЕУ з перетягування канату Atlants Cup за участі володарів золотих нагород Кубку Європи. У змаганнях взяли участь такі команди: ATLANTS (збірна команда випускників та студентів ДТЕУ), Ведмеді (команда факультету міжнародної торгівлі та права), Сови (команда факультету інформаційних технологій), Боїнги (представники НАУ, члени збірної України з перетягування канату), Авіатори (представники НАУ, призери всеукраїнських змагань). Перше місце виборола команда ATLANTS і вкотре довела, що ДТЕУ – місце, де навчаються найсильніші та найвмотивованіші!

Гості університету змогли покуштувати смаколики на СмачноФесті – різні види м’яса, млинці, банош, борщ, овочі на грилі – різноманіття смаків вразило навіть найвибагливіших гурманів! У заході взяли участь команди факультетів університету та відокремлених структурних підрозділів – представники Вінницького торговельно-економічного інституту, Вінницького, Житомирського та Київського коледжів. Кожен учасник продемонстрував свої кулінарні здібності, а запахи та смаки смачної їжі не залишили байдужим нікого з гостей заходу.

Другий рік поспіль програма була насичена благодійними заходами від студентів. Апсайклінг розпродаж «Нове життя старим речам», майстер-клас з виготовлення текстурних картин, фото-сушка, локації та тематичні фотозони факультетів, ВідпоCHILL-зона, конкурс «Караоке на Фонтані» та святковий концерт мали на меті збір коштів на потреби ЗСУ. Кожен міг зробити свій внесок через QR-код або благодійну скриньку. Загалом, протягом дня вдалось зібрати більше 25 тисяч грн, які дозволять пришвидшити нашу Перемогу та врятувати життя захисникам України.

День університету-2023 подарував нагоду всім друзям ДТЕУ не лише зібратись разом і чудово провести час, а й зробити корисну справу для нашої спільної Перемоги. Дякуємо всім, хто завітав і долучився до благодійного збору! 

Висловлюємо вдячність нашим друзям та партнерам за підтримку та сприяння у проведенні Дня університету, а саме: національній мережі торговельних центрів «Епіцентр», мережі магазинів електроніки та побутової техніки «Фокстрот» за багаторічну співпрацю, КЦ «Арт-завод «Платформа» за допомогу в облаштуванні локації «ВідпоCHILL-зона» та Профспілці працівників і студентів ДТЕУ за активну участь в реалізації всіх ідей та задумів! 

Дякуємо ЗСУ за можливість зустрічатися разом і проводити подібні заходи! Віримо, що вже наступного року зберемось під мирним небом вільної України.

До нових зустрічей!

Разом – до Перемоги!

Привітання від директора Відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» Світлани Гребінської

27.05.2023
443230
1106
остання редакція 08.06.2023
43630