logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ДТЕУ на 7-й Міжнародній конференції Smart trends in systems, security and sustainability (WORLD S4 2023)

Загальна інформація

7-ма Міжнародна конференція з питань трендів SMART-систем, безпеки та сталого розвитку (World S4 2023), що проходила у конференц-центрі «America Square», м. Лондон (Велика Британія), відбулася 21–24 серпня 2023 року .

Основна мета конференції – створення платформи для апробації наукових досліджень із проблем безпеки, теорії систем і формування сталого розвитку, підвищення розуміння ролі сервісних та інженерних SMART-технологій, зокрема штучного інтелекту, в сучасному суспільстві.

У роботі конгресу взяли участь всесвітньо відомі вчені, спеціалісти в галузі системних та комунікаційних технологій, сталого розвитку та безпеки: Аміт Джоші, директор Фундації глобальних наукових досліджень (Global Knowledge Research Foundation), Індія; Анінда Бозе, виконавчий редактор видавництва Springer  Nature, Велика Британія; Майкл Хінчі, Президент Міжнародної федерації з обробки інформації, Ірландія; Панчам Шукла, доцент Імператорського коледжу Лондона, Велика Британія; Мілан Туба, керівник проєкту штучного інтелекту та проректор з наукових досліджень Університету «Синергія», Сербія; Р. Саймон Шерратт, професор Редінгського університету, Велика Британія та ін.

На Міжнародній конференції виступили представники Державного торговельно-економічного університету – Тетяна Ткаченко, д-р екон. наук, професор, завідувач кафедри туризму та рекреації і Олександр Гладкий, д-р геогр. наук, професор кафедри туризму та рекреації. Доповідь науковців була присвячена ключовим методам оцінки якості та ефективності управління складними інформаційними системами в галузі туризму і рекреації, медичної реабілітації та санаторно-курортної справи.

Символічно, що виступ українських вчених збігся у часі з відзначенням 32-ї річниці Дня Незалежності України. Це посилило увагу до результатів дослідження науковців з України. Учасники конференції щиро привітали представників ДТЕУ зі святом та висловили підтримку українському народу у скрутні часи. В ефірі лунали вже відомі усьому прогресивному людству слова: «Слава Україні!» – «Героям слава!». Підтвердженням підтримки стало ухвалення оргкомітетом рішення про зменшення організаційного внеску для участі українських учених у Конференції, що сприятиме подальшій активізації фундаментальних і прикладних наукових досліджень у нашій країні в умовах воєнного стану.

Представники ДТЕУ – Тетяна Ткаченко та Олександр Гладкий, висловили щиру подяку організаторам форуму, головам оргкомітету: професору Малайї Наняк (Велика Британія), професору Саймону Джеймсу Фонг (Університет Макао) та професору Йону Андроначі, університет Бухареста (Румунія),  за підтримку українських учених у складні часи.


Підготовлено:
Ткаченко Т. І., зав. кафедри туризму та рекреації, д-р екон. наук, проф.
Гладкий О. В., д-р геогр. наук, проф.

24.08.2023
43630
743
остання редакція 01.09.2023
43630