logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вступ до фаху для студентів-першокурсників спеціальності 181 «Харчові технології»

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті 31 серпня відбулася посвята першокурсників факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Цього року ДТЕУ посів третє місце на ринку освітніх послуг України за кількістю вступників 181 «Харчові технології». Для ознайомлення студентів, які вступили на освітні програми «Технологія та організація ресторанного бізнесу» і «Ресторанні технології та фуд-дизайн», з майбутньою сферою професійної діяльності, викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства провели екскурсії на підприємствах ресторанного бізнесу, що є партнерами університету.

Студенти груп 1-6 та 1-8 у супроводі завідувача кафедри Федорової Діни Володимирівна відвідали ресторан «Аляска», який є одним із відомих люксових рибних ресторанів Києва. Стекголдер освітньої програми «Ресторанні технології та фуд-дизайн», шеф-кухар ресторану Віктор Тимчишин, ознайомив першокурсників зі структурою та виробничими процесами закладу – від отримання сировини до організації сервісу в залах. Здобувачі мали змогу поспілкуватися із персоналом ресторану та поставити запитання пану Віктору, який з радістю поділився власним досвідом та правилами успішного ведення бізнесу у сфері ресторанного господарства.

Студенти групи 1-7 у супроводі наставника – професора Грабовської Олени В’ячеславівни, відвідали ресторан автентичної української кухні «Глек». Власники закладу, Майя і Олександр Степові, справжні дослідники автентичної київської кухні, з великим натхненням розповіли студентам про ідею ресторану, поділилися секретами його популярності у місті, пояснили організацію роботи у закладі. Вони із захопленням розповіли студентам, якою різноманітною може бути  київська  кухня,  де  навіть  борщ, залежно  від  пори  року, готується  по-різному.

Студенти першого курсу та кафедра технології і організації ресторанного господарства висловлюють подяку закладам-партнерам і стейкголдерам освітніх програм за надану можливість для молоді поринути в майбутню професію, побачити її зсередини, сформувати для себе перспективи майбутнього кар’єрного розвитку в сфері ресторанного бізнесу!

08.09.2023
433884
917
остання редакція 08.09.2023
433884