logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародна практична підготовка студентів ФРГТБ у Греції

Загальна інформація

У рамках договору з організації практичної підготовки між Державним торговельно-економічним університетом та міжнародною компанією «Karatzis S.A.» студенти ФРГТБ (освітні програми «Готельний і ресторанний менеджмент», «Готельно-ресторанна справа», «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес», «Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології та фуд-дизайн», «Міжнародний туризм») пройшли практичну підготовку на базі провідного готелю Греції «Nana Goldenbeach» (о. Крит).

Метою проходження міжнародної практичної підготовки є набуття студентами професійних компетентностей, підвищення рівня володіння іноземними мовами, відпрацювання основних умінь та навичок на підприємствах – лідерах готельного бізнесу.

За результатами успішної практичної підготовки у Греції з 15 травня по 30 жовтня 2023 року студенти факультету отримали міжнародні сертифікати, що дасть їм можливість будувати успішну кар’єру у сфері готельного та ресторанного бізнесу.

Висловлюємо вдячність нашим грецьким партнерам в особі співвласниці готельного комплексу Юлії Каратзі та HR-менеджеру Едіті Напюрковській, а також бажаємо успіху студентам у подальшому професійному розвитку!

Відгуки студентів про міжнародну практичну підготовку в Греції:

Мілена Ракоча, 4 курс, 3 група, освітня програма «Готельний і ресторанний менеджмент»

«Практична підготовка в Греції стала найбільш цінним та незабутнім досвідом. Неймовірна подорож завдяки практиці в цій країні не тільки розширила мої знання та навички, але й перетворила мене як професіонала і особистість. По-перше, Греція – це місце надзвичайної краси й історії. Можливість вивчати історичні пам’ятки, розквітаючу природу та місцевий культурний спадок була неймовірною. По-друге, стажування в Греції виявилося дуже корисним для моєї професійної карєри. Я набула безцінного досвіду роботи в міжнародному середовищі. По-третє, цей досвід дав мені можливість знайти справжнє покликання. Відчула себе більш впевненою в тому, що хочу розвивати карєру саме в цій сфері! Велика подяка всім, хто зробив цей досвід можливим, і всім друзям та колегам, з якими ми подорожували та працювали разом. Греція назавжди залишиться в моєму серці».


Анастасія Володько, 3 курс, 13 група, освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

«Ми всі знаємо, що практичний досвід є найкращим, студенти під час стажування здобули необхідні знання, які знадобляться у майбутньому, і йдеться не лише про практичні навички. Упродовж 5 місяців перебування у Греції я знайшла найкращих друзів, відчула життя готельного бізнесу, а також мала час для нових пригод. Мені дуже сподобалась цьогорічна практична підготовка, влітку в Греції, я набула дуже цінного досвіду».

Тетяна Дупляк,
доцент кафедри туризму та рекреації

10.11.2023
433884
874
остання редакція 10.11.2023
433884