logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Гостьова лекція керівника Офісу Проєктного Менеджменту (РМО) ІТ-компанії «Інтелліас» Олексія Шебанова

Загальна інформація

Створювати, продукувати ідеї, збирати команди, запускати та реалізовувати успішні проєкти в умовах нинішніх подій в Україні – це одночасно і мистецтво, і професіоналізм працівників у всіх галузях.

Цей постулат майстерно довів професіонал з управління проєктами, керівник Офісу Проєктного Менеджменту (PМО) ІТ-компанії «Інтелліас» Олексій Шебанов, зустріч із яким відбулася 9 листопада 2023 року в межах вивчення студентами 1 курсу освітнього ступеня «магістр» ОП «Управління бізнесом» навчальної дисципліни «Управління проєктами».

Організована асистентом кафедри менеджменту Іваном Макарчуком гостьова лекція спікера була не просто інформативною, але й надзвичайно натхненною, оскільки з першої ж хвилини слухачі побачили приклад успішного лідера та експерта у сфері проєктного менеджменту. Пан Олексій не просто поділився теоретичними аспектами побудови Офісу Проєктного Менеджменту, але і вдало поєднав їх з власним досвідом та практичними прикладами, серед яких – підхід до створення корпоративних цінностей через організацію робочого простору, а також створив мотиваційне середовище до продукування нових ідей.

Для студентів найбільш цікавим та корисним було знайомство зі структурою екосистеми і цінностями в корпоративному просторі, спільним баченням проєктних менеджерів, ідеєю Delivery Playbook як карти скарбів для керівників проєктів у розробці програмного забезпечення, методом проєктного контролю якості та ідентифікації ризиків Delivery Health Check, обговорення перспектив впровадження штучного інтелекту у роботу.

Презентація Олексія Шебанова принесла практичну користь для всіх  слухачів, хто прагне досягти високих результатів у роботі та покращити проєктне середовище в Україні!

Студенти та присутні викладачі щиро дякують пану Олексію за професійний, висококомпетентний підхід до презентації матеріалу та запрошують до нових зустрічей та реалізації спільних проєктів!

Іван Макарчук,
асистент кафедри менеджменту

09.11.2023
433884
563
остання редакція 15.11.2023