logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відкрита лекція Client Service Director digital-агенції Seven EU Каріни Корчаги

Загальна інформація

З ініціативи кафедри маркетингу 15 листопада 2023 року відбулася гостьова відкрита лекція Client Service Director digital-агенції Seven EU, яка входить до складу міжнародної групи компаній Seven Group, Каріни Корчаги.

Тема зустрічі «Лідерські якості в рекламному бізнесі: шлях до досягнень» має важливе значення для формування лідерських якостей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які володіють базовими фаховими знаннями та навичками з маркетингу та рекламного бізнесу, мають досвід роботи, який набувають паралельно з навчанням в університеті, та реалізують амбітні цілі кар’єрного зростання і досягнення успіхів у професії. Гостьова лекція була проведена для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітніми магістерськими програмами кафедри маркетингу «Рекламний бізнес», «Бренд-менеджмент», «Маркетинг менеджмент», «Трейд-маркетинг», «Цифровий маркетинг».

Каріна Корчага очолює в агенції напрям роботи з клієнтами та є лідером у власній команді. Лектор розповіла про мистецтво бути лідером бізнес-команди, цінності та корпоративну культуру компанії, важливість розвитку лідера та кожного члена команди, а також про синергію взаємодії в команді, баланс здібностей та мотивації, ефективність керівника та делегування завдань на прикладі побудови комунікаційної стратегії, пошук гармонії та балансу роботи й особистого життя.

Наприкінці лекції і студенти, і викладачі дружньо пройшли тест на лідерство, який підтвердив високий рівень їхньої підготовки, якості знань, а також наявність лідерських якостей, що підтверджує якість знань та сприятиме особистому зростанню у подальшому випускників Державного торговельно-економічного університету.

Дякуємо нашій гості за дружність, енергійність, професійний підхід, цінний контент та поради, як стати лідером команди однодумців та досягти успіху в професії та житті.

Янковець Тетяна Миколаївна, канд.екон.наук, доц.,
доцент кафедри маркетингу, гарант освітньої програми
для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
«Цифровий маркетинг»

15.11.2023
43630
621
остання редакція 17.11.2023
43630