logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас сертифікованого асесора та бізнес-тренера Романа Сторчака

Загальна інформація

У HR-менеджменті, як у цілому в бізнесі, всі процеси щільно взаємопов’язані, тому зміни в одному з них неодмінно призводять до змін в інших процесах за різні часові відрізки. Зважаючи на це, результати оцінювання персоналу можуть бути передумовою прийняття рішень керівниками щодо доцільності інвестицій у розвиток персоналу. В такому взаємовпливі змогли переконатися слухачі майстер-класу HR-директора ІТ-компанії «Litslink», сертифікованого асесора та бізнес-тренера Романа Сторчака, що відбувся 10 листопада 2023 року у межах вивчення навчальної дисципліни «Управління персоналом /HR-менеджмент».

Під час майстер-класу студенти 4-го курсу ФЕМП та ФТМ отримали додаткову можливість дізнатися про сучасні підходи до оцінки персоналу, які застосовуються у ІТ-компанії «Litslink». Спікер наголосив на ролі та відповідальності HR-менеджерів за спільну роботу з-понад 300 працівниками  компанії, які територіально розміщені на декількох континентах та працюють в умовах дистанційної роботи, підкреслив важливість адекватної оцінки відповідності кандидата обраній посаді, підтримки духу командної роботи, розробки індивідуальної траєкторії розвитку для досягнення запланованих компанією результатів.

Пан Роман продемонстрував наочні приклади підходів компанії до оцінки hard skills та soft skills персоналу, наголосив на зацікавленості кожного працівника у їх розвитку як цільового пріоритету в роботі HR-менеджерів, на процесах інвестування керівників у навчання працівників на 80 різноманітних безкоштовних курсах. За результатом зустрічі студенти отримали додатковий мотиваційний імпульс до навчання та впевнилися ще раз у важливості обраної професії.

Щиро дякуємо пану Роману Сторчаку за зустріч і чекаємо на майбутні майстер-класи та тренінги!

Олена КАХОВСЬКА,
д-р. екон. наук, професор  кафедри менеджменту

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту

10.11.2023
433884
422
остання редакція 20.11.2023