logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Ділова гра «Політика – це ти! Як розпочати власну політичну кар’єру»

Загальна інформація

У рамках проведення Дня факультету економіки, менеджменту та психології 25 березня 2024 року кафедрою публічного управління та адміністрування організовано ділову гру під назвою «Політика – це ти! Як розпочати власну політичну кар’єру». Організаторами заходу стали: Динник Ірина Петрівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри;  Мірко Наталія Вікторівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри; Шинькович Андрій Васильович, кандидат економічних наук, доцент кафедри, народний депутат України VIII скликання.

У заході взяли участь студенти – здобувачі ступеня вищої освіти «бакалавр» за освітніми програмами «Публічне управління та адміністрування» та «Муніципальний менеджмент», а також інші запрошені.

Відкриваючи захід, Новікова Наталія Леонідівна, завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор, нагадала учасникам зібрання історію успіху Маргарет Тетчер, яка в консервативній Великій Британії, будучи тендітною дівчиною з провінційного містечка, досягла найвищих висот у політиці та виявила високий патріотизм і кваліфікацію як політик із впровадженням реформ у формі «шокової терапії». За таким переконанням, сьогоднішні студенти – це завтрашні реформатори, політики та державні службовці нової формації, на долю яких випаде післявоєнна відбудова України.

Реалізуючи поставлені під час заходу завдання, учасники із доповіді Шиньковича А.В. дізналися про методи підготовки та принципи побудови політичної кар’єри державного службовця, службовця місцевого самоврядування, депутата місцевої ради та народного депутата України. До учасників зібрання також долучилася Мірко Н.В.,  яка підкреслила у своїй доповіді важливість захисту законних прав та інтересів людини і громадянина в системі публічного управління. У процесі участі у вікторинах «Мій парламент – розумію і впливаю» та «Дай раду Раді», які провела Динник І.П., студенти мали змогу провести самооцінку знань у сфері публічного управління та адміністрування.

Усім учасникам онлайн-заходу будуть розіслані сертифікати.

Канд. екон. наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування
Шинькович Андрій Васильович

25.03.2024
433884
405
остання редакція 27.03.2024