logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нове партнерство: підписання меморандуму про співпрацю між ДТЕУ та ТОВ «ТРАНС.ЄУ УКРАЇНА»

Загальна інформація

Урочисте підписання меморандуму про співпрацю між Державним торговельно-економічним університетом та ТОВ «ТРАНС.ЄУ УКРАЇНА» відбулося 21 березня.

Меморандум підписали – ректор Анатолій Антонович Мазаракі та виконавчий директор ТОВ ТРАНС.ЕУ УКРАЇНА Головенько Максим Олександрович.

ТОВ «ТРАНС.ЄУ УКРАЇНА» входить до групи компаній Trans.eu Group S.A. – постачальника інноваційних рішень для транспортно-логістичної галузі, який з 2004 р. успішно розвиває Платформу Trans.eu в Європі та Азії.

Анатолій Антонович Мазаракі висловив надію на ефективний розвиток партнерства та підкреслив, що сьогоднішня подія буде мати практичне значення для підготовки майбутніх фахівців з логістики, ми укладаємо меморандум, у який закладено нові ідеї та сподівання на подальшу співпрацю.

Головенько Максим Олександрович у своєму виступі звернув увагу на важливість цифровізації та диджиталізації логістичних процесів, особливо для транспортних компаній. Trans.eu – це онлайн-платформа, основним завданням якої є забезпечення ефективної взаємодії між вантажовласниками, перевізниками та логістичними компаніями для оптимізації процесів перевезень та кращої видимості й доступності транспортних ресурсів. Підписаний меморандум відкриває нові можливості для майбутніх фахівців з логістики у розвитку своїх практичних навичок.

Trans.eu Group S.A. надали ексклюзивний доступ студентам Державного торговельно-економічного університету до приватної біржі вантажних перевезень з метою набуття практичних навичок у галузі логістики та організації міжнародних перевезень.

Партнери провели у «Логістичній лабораторії» презентацію онлайн-платформи для здобувачів-логістів ДТЕУ, в якій продемонстрували можливості приватної біржі вантажних перевезень Trans.eu, а саме:

  • управління транспортними процесами в режимі реального часу;
  • вибір логістичних посередників;
  • укладання контрактів;
  • управління замовленнями, зокрема підтвердження та оплата транспортних послуг тощо.

Представники Trans.eu Group S.A. провели вікторину серед учасників та вручили подарунки.

Дякуємо нашим партнерам за зустріч! Нехай цей меморандум стане початком нової сторінки нашого партнерства, наповненого взаємною довірою та розвитком. Віримо, що об’єднавши наші зусилля, ми можемо досягати великих результатів!

21.03.2024
433884
398
остання редакція 27.03.2024