logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні методи управління економікою в умовах цифровізації бізнесу» з нагоди Всесвітнього дня економіста

Загальна інформація

З нагоди Всесвітнього дня економіста кафедра публічного управління та адміністрування Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ) доєдналась до ініціативи Міжрегіональної академії управління персоналом та виступила співорганізатором ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні методи управління економікою в умовах цифровізації бізнесу», у якій узяли участь викладачі кафедри публічного управління та адміністрування, та яка відбулася 10 жовтня 2024 року.

У своєму вітальному слові доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Вікторія Залізнюк привітала учасників конференції від імені колективу ДТЕУ із Всесвітнім днем економіста. Пані Вікторія подякувала ініціаторам заходу, а також зауважила, що сьогодні освітяни та науковці роблять свій внесок у розвиток нових наукових знань, які є запорукою спільної перемоги, з орієнтиром на підготовку нового покоління до відновлення України.

На пленарному засіданні з доповіддю на тему «Цифрові технології в продовольчій безпеці» виступив кандидат економічних наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування ДТЕУ, докторант Андрій Шинькович, який поділився результатами свого дисертаційного дослідження. Пан Андрій наголосив, що цифрові технології відіграють ключову роль у державному регулюванні продовольчої безпеки через виконання комплексу функцій. Адже цифровізація сприяє автоматизації управлінських процесів, коли цифрові системи зменшують час і ресурси, що витрачають на виконання повсякденних завдань, даючи змогу зосередитися на стратегічних завданнях. Цифрові інструменти не лише пришвидшують ухвалення рішень, а й роблять управлінські процеси більш гнучкими та адаптивними. Це має вирішальне значення в умовах дії правового режиму воєнного стану та повоєнної відбудови.

Учасники висловили вдячність ДТЕУ за активну наукову позицію та представлення на пленарному засіданні результатів власних наукових досліджень, а також всім організаторам конференції за ініціативу та гостинність. Усі присутні на конференції висловили бажання проводити подібні заходи за участю представників влади та бізнесу у подальшій перспективі.

Андрій Шинькович,
кандидат економічних наук, докторант,
доцент кафедри публічного управління та адміністрування 

10.10.2024
43630
112
остання редакція 18.10.2024