logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Команда ЕкоКНТЕУ прочитала лекцію про згубний вплив тютюнопаління

Загальна інформація

Тютюн завдає шкоди тілу,
руйнує розум, отупляє цілі нації

Оноре де Бальзак

19 березня 2015 року в рамках VII Консумерського фестивалю «Час діяти» учасниками ЕкоКНТЕУ було розроблено та проведено тематичну лекцію, присвячену боротьбі з палінням. Задля проведення лекції, студенти відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №189, де розповіли учням 10-11 класів в чому ж полягає оманливість тютюнового туману.

Оскільки тематична зустріч з учнями відбулась вже не вперше, учасники ЕкоКНТЕУ провели лекцію у ще більш дружній і цікавій формі, а корисна інформація була подана у вигляді вікторин, графічних зображень та цікавих фактів про історію поширення тютюну, рекламних та антирекламних заходів у ЗМІ, всесвітній павутині та глянцевих виданнях.

З метою порівняння, чи змінилась думка учнів після попередньої зустрічі з ЕкоКлубом і яким саме чином –  було проведено повторне анкетування.

Результати викладено у формі діаграм:

Проаналізувавши дані, отримані після попередньо проведеної лекції, та співставивши їх з попередніми, можна зробити висновок, що підростаюче покоління не завжди, на жаль, обирає здоровий спосіб життя.  Знаючи про пагубний вплив шкідливих звичок, кількість тих, хто палить з кожним роком збільшується, але позитивна динаміка в опитаних все одно прослідковується.

Натомість, ЕкоКНТЕУ щиро сподівається, що порушені питання про здоровий спосіб життя та прикладені зусилля допоможуть вирішити завдання, поставлене перед світовою спільнотою – досягти, щоб в XXI столітті проблема тютюнопаління зникла. ВОЗ цією акцією застерігає населення планети (курцями є більше половини всього чоловічого населення планети і близько чверті жіночого) від згубної звички – однієї з найбільш поширених епідемій за всю історію існування людства – нікотиноманії, що стоїть поруч з алкоголізмом і наркоманією.

Куріння чи здоров’я? Обирайте самі!

19.03.2015
adv
3761
остання редакція 19.03.2015
adv