logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День Університету 2015: довгоочікувана зустріч із юністю

Загальна інформація

30 травня 2015 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася грандіозна подія – святкування Дня університету. Партнерами цього масштабного заходу стали відомі та поважні компанії: «Carlsberg Ukraine»,  Bank4YOU, «Геркулес», ГК «Нові продукти», «Platinum catering», ГК "Фкстрот", гіпермаркет «Ашан» та ін.

Щорічна зустріч випускників вже стає доброю традицією. У цей день до випускників із найтеплішими словами звертаються представники професорсько-викладацького складу університету, а нинішні студенти виявляють гостинність і готують для винуватців урочистостей святкову концертну програму. Цього разу для участі в святкуванні зареєструвалося більше 600 випускників із усієї України.

Відкриваючи свято, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі зазначив: «Наша сьогоднішня зустріч має особливе значення, оскільки проходить напередодні 50-річного ювілею університету. За роки існування нашої alma mater з її стін вийшло більше 100 тисяч дипломованих спеціалістів. Диплом КНТЕУ не просто визнається в багатьох країнах, але і служить надійною рекомендацією його власникові. Наш університет обіймає найвищі позиції в рейтингах кращих вузів країни. Ми - перші за кількістю поданих заяв на одне місце. Цього року також увійшли в першу десятку серед 30 кращих вузів України. І це – не лише результат наполегливої праці наших викладачів. В цьому також і Ваша заслуга, дорогі наші випускники. Ви – головне наше надбання, предмет нашої гордості. Ми щиро раді тому, що сьогодні тут зібралися всі ті, кому небайдуже майбутнє університету, хто скучив за alma mater і знову захотів зустрітися зі своїми викладачами і наставниками, висловити їм слова подяки та побажати новому поколінню студентів успіхів у освоєнні майбутніх професій».

Програма заходів святкування Дня університету була дуже насиченою та цікавою: екскурсії  університетом із фотографом, зустрічі з викладачами, КулінарШОУ, спортивні змагання, чемпіонат з жіночого футболу, різноманітні конкурси, студентські та мистецькі заходи, творчі майстер-класи, виставки, концертна програма.

Під час святкування відбулося нагородження співробітників КНТЕУ. За активну участь у волонтерському русі вони отримали подяки від ректора. Представник Українського дому Кривко Олександр Васильович, дякуючи співробітникам за їх благородну справу, зазначив: «Ваша небайдужість, щирість та підтримка дарує віру в перемогу нашим захисникам».

Представниці прекрасної статі, які брали участь у чемпіонаті з жіночого футболу, також отримали нагороди з рук ректора.

1 місце у спортивному змаганні виборола команда «Незламні», 2 місце – «ВУЗВ», 3 місце  «ЖТЕК КНТЕУ», 4 місце – «Афіни».

Студенти, які брали участь у мистецькому заході «Шекспірівські читання», що пройшло в університеті на початку місяця, також отримали подяки. Вручаючи грамоти студентам, відомий ресторатор, власник групи компаній мережі ресторанів «Наша карта» та ведучий програми «МайстерШеф» Тищенко Микола Миколайович побажав їм із честю та гідністю нести горде звання студента КНТЕУ.   

Під час урочистого засідання в концерт-холі університету відбулося нагородження переможців КулінарШОУ.

Номінація «Страва в казані»:

1 місце – "Галицька ватра" (ЧТЕІ КНТЕУ), "Strong Team" (ХТЕІ КНТЕУ)

2 місце – "Профі" (ВКУ КНТЕУ), "Буковинський вогник" (ЧВКУ КНТЕУ)

3 місце – "Данко" (ФОАЕК КНТЕУ),  Незабудки (ФТТП КНТЕУ), ВінChief  (ВТЕК КНТЕУ)

Номінація «Барбекю»:       

1 місце – "Житомирський BBQ style" (ЖТЕК КНТЕУ)

2 місце – "FoodChester United" (ФРГТБ КНТЕУ), "Вінницькі мисливці" (ВТЕІ КНТЕУ)

3 місце – "Ситий клерк" (ФФБС КНТЕУ), "Еліта Фемпу" (ФЕМП КНТЕУ), "Галицькі батяри" (БТЕК КНТЕУ)

Вітаючи переможців та вручаючи їм медалі, голова журі КулінарШОУ Тищенко Микола Миколайович подякував викладачам, що передали студентам цінні знання та корисні навички і побажав учасникам змагання успіху, нових висот і досягнень: "Адже Ваша професія – вічна".

Директор департаменту розвитку торговельного співробітництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Осипенко Руслан Анатолійович привітав усіх присутніх із родинним святом університету: «КНТЕУ – це Ватикан науки в Києві. Бажаю Вам нових звершень, нових перемог!».

Гончаров Володимир Валентинович, депутат Київради, заступник генерального директора ТОВ "Епіцентр К", який також є випускником КНТЕУ у другому поколінні, зазначив: «В компанії «Епіцентр» - третина співробітників центрального офісу закінчили Київський національний торговельно-економічний університет. Сподіваємося, що наша спільна родина буде тільки поповнюватися новими випускниками КНТЕУ».

Зі словами привітання також виступила прес-секретар групи компаній «Фокстрот» Білецька Алевтина Володимирівна, подякувавши керівництву університету за довгі та плідні роки співробітництва.

Урочиста частина завершилася феєричним гала-концертом, після якого на гостей чекав приємний сюрприз – "комплімент від Шефа", а саме улюблена усіма поколіннями студентів КНТЕУ сосиска в тісті, про яку, навіть, складали вірші:  "... а ти одна на тому ж місці моя улюблена сосиска в тісті".  

День Університету, сповнений цікавих зустрічей, теплих спогадів та приємних вражень, на цьому не закінчився. Сподіваємося, що ця довгоочікувана зустріч із юністю зарядить всіх бадьорістю і позитивом на цілий рік! А через рік на нас знову чекатиме свято добрих спогадів та дружніх зустрічей, що вже стало традиційним для нашого університету.

До нових зустрічей, дорогі випускники!

30.05.2015
adv
5093
остання редакція 10.05.2016
adv