ТУРИЗМ ХХІ СТОЛІТТЯ: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ ТА ЦИВІЛІЗАЦІЙНІ ЦІННОСТІ
Загальна інформація
ФОРСАЙТ ТУРИЗМУ: КЛЮЧОВІ ТРЕНДИ. ПРОГНОЗИ. СТРАТЕГІЇ
- Бойко М.Г., Берідзе Р., Охріменко А.Г.
Форсайт розвитку готельного бізнесу............................................................................................................................................................12
- Брецько Ян, Домище-Медяник А.М., Шекмар Н.А.
Стратегічні пріоритети розвитку дитячого оздоровлення............................................................................................................................14
- Vdovichen A., Hyshchuk R.
Historical and cultural heritage as a factor of tourism and excursion activitisinthe euro region «UPPER PRUT» of chernivtsi oblast...............16
- Гаврилко П.П., Гуштан Т.В.
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу в умовах ризиків і невизначеності ................................ 18
- Дупляк Т.П.
Національні тренди освітнього туризму.........................................................................................................................................................20
- Жученко В.Г.
Тенденції розвитку туризму в умовах екологізації мислення......................................................................................................................22
- Забалдіна Ю.Б.
Моделі е-комерції в туризмі............................................................................................................................................................................24
- Лук’яненко О.І
Agile-менеджмент – сучасна гнучка система управління проектами......................................................................................................... 27
- Лук’янець А.В.
Поняття сільського зеленого туризму...........................................................................................................................................................29
- Малюта К.Г.
Особливості інвестування в туристичну галузь............................................................................................................................................32
- Мельниченко О.В.
Передумови формування корпоративної соціальної відповідальності в туризмі......................................................................................34
- Mykhailichenko H.
Health tourism in Ukraine................................................................................................................................................................................ 36
- Осика В.А., Полтавська О.В.
Компетентнісний підхід у матеріальному стимулюванні персоналу суб’єктів готельного бізнесу..........................................................40
- Расулова А.М., Компанець К.А.
Девелопмент готельної нерухомості.............................................................................................................................................................42
- Roskladka N., Roskladka A., Stemplewska L.
A forecasting of tourism development in Ukraine by the different computer systems......................................................................................4
- Романчук Л. Д.
Цифрові маркетингові комунікації курортно-рекреаційних підприємств....................................................................................................47
- Самоленко Т. В., Павлишина К. І.
Ведення бізнесу в Україні ............................................................................................................................................................................49
- Силкіна Ю. О.
Agile-менеджмент – ефективна практика системи управління підприємством....................................................................................... 51
- Смирнов І. Г.
«Овертуризм»: глобальний виклик ХХІ століття...........................................................................................................................................53
- Tkachenko T.I., Hladkyi O.V.
Basic conditions of resort territory development management........................................................................................................................56
ТРАНСФОРМАЦІЇ В ТУРИЗМІ: МОДЕЛЬ РОЗВИТКУ
- Антоненко І.Я., Опанасюк Н.А.
Тренди розвитку ринку круїзного туризму.....................................................................................................................................................58
- Атаман Л.В., Терешко Д.В.
Методологія «форсайт» як інноваційний підхід до розвитку туризму регіону.............................................................................................60
- Бедрадіна Г.К.
Франчайзинг як перспективна форма організації туристичного бізнесу в умовах конкуренції..................................................................62
- Білик В.В.
Рекреаційний квазітуризм: сутність і передумови розвитку.........................................................................................................................65
- Власенко І.В.
Розвиток дитячого та юнацького туризму в Україні......................................................................................................................................67
- Жирак Л. М.
Івано-Франківськ екскурсійний: потенціал, трансформації та перспективи...............................................................................................69
- Зікій Н.Л.
Стримючі чинники функціонування туристичних підприємств.....................................................................................................................72
- Кравцов С.С.
Безбар’єрний туризм в Україні: шляхи вирішення.......................................................................................................................................74
- Мазаракі А.А.
Детермінанти розвитку туризму.....................................................................................................................................................................76
- Мельниченко С.В.
Туризм в умовах цифрової економіки............................................................................................................................................................79
- Міска В.Г.
Розвиток ринку послуг хостелів в Україні......................................................................................................................................................81
- Розметова О.Г.
Корпоративна соціальна відповідальність в індустрії гостинності як інструмент забезпечення стратегії сталого розвитку..................83
- Романченко Т.Т.
Потенціал запровадження механізмів сталого розвитку регіону на засадах SMART-спеціалізації...........................................................85
- Стеців М.Р.
Агротуризм як вагома складова розвитку сільських територій закарпаття................................................................................................87
- Тараненко А.П.
Подієвий туризм – мейнстрім туристичної сфери .......................................................................................................................................90
- Ткачук Т.М.
Ключові тренди розвитку світових туристичних мереж................................................................................................................................92
- Хлопяк С.В.
Технологічні основи розвитку караванінгу як форми спеціалізованого туризму........................................................................................95
- Шелеметьєва Т.В.
Роль глобалізації в розвитку туризму............................................................................................................................................................98
- Чорна Н.М.
Кластерні ініціативи як запорука розвитку сільського туризму..................................................................................................................100
TRAVEL-СТАРТАПИ: ІНТЕГРАЦІЯ НАУКИ І БІЗНЕСУ
- Бовш Л.А.
Інвестиційний потенціал готельного підприємства...................................................................................................................................103
- Гопкало Л.М.
Інформаційні технології управління готельним підприємством..............................................................................................................105
- Клімова А.М.
Бізнес-проекти стартапів: національні реалії.............................................................................................................................................108
- Koper Y., Sadovska E.
Innovative markers of digital marketing in the hospitality industry...............................................................................................................110
- Ткаченко Т.І., Проценко Я.В.
Дивідендна політика в управлінні готельними підприємствами корпоративного типу............................................................................ 114
- Шпарага T.I.
Методичні засади передпроектного дослідження створення тематичних парків......................................................................................116
СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
- Даниленко М.І.
Івент-сервіс підприємств готельного бізнесу.............................................................................................................................................119
- Кривко А.Ф.
Ризики стратегічних рішень у сфері гостинності.........................................................................................................................................121
- Кулик М.В.
Міжкультурна комунікація в туризмі.............................................................................................................................................................123
- Литвиненко Т.Є.
Інновації індустрії кейтерингу......................................................................................................................................................................126
- Мамотенко Д.Ю.
Державно-приватне партнерство у сфері туризму.....................................................................................................................................128
- Харченко О.М.
Підвищення кваліфікації персоналу в індустрії гостинності.....................................................................................................................130
РЕСТОРАННИЙ FOOD PAIRING
- Антонюк І.Ю.
Технологія ягідного десерту з підвищеним вмістом йоду та селену ........................................................................................................132
- Васильєва О.О.
Локальна сировина у технології десертів .................................................................................................................................................134
- Vitriak O., Tkachenko L.
The use of rye malt extragt in desserts technology.......................................................................................................................................136
- Нnitsevych V., Birka A.
Modeling of dependence of ability to connect a moisture of meat from pressure...........................................................................................138
- Медведєва А.О.
Безглютенове печиво пісочне з кукурудзяним та рисовим борошном.....................................................................................................141
ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
- Безрученко О.М., Юдіна Т.І.
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення ....................................................................................................................143
- Гніцевич В.А., Лізанець М.
Технологія напівфабрикату на основі плодово-ягідної сировини............................................................................................................145
- Гончар Ю.М.
Раціональні параметри виробництва емульсійних соусів..........................................................................................................................147
- Демічковська М.П.
Технологія хлібобулочних виробів підвищеної поживної цінності.............................................................................................................149
- Кравченко М.Ф., Піддубний В.А., Рибчук Л.А.
Адгезія та когезія цукрових паст з молочною сироваткою сухою демінералізованою............................................................................ 151
- Кублінська І. А., Подольська М.О.
Система контролю якості у ресторані .........................................................................................................................................................153
- Кочерга В.І., Ломоносова М.Р.
Технологія борошняних виробів із кексового тіста.....................................................................................................................................155
- Марцин Т.О.
Інноваційні технології бездріжжових булочних виробів............................................................................................................................157
- Михайлик В.С.
Структурно-механічні характеристики пісочного тіста зі шротами сої, соняшнику, розторопші..............................................................160
- Расулов Р.А., Романенко Р.П.
Вплив конструктивного типу кавомолки на дисперсність меленої кави ...................................................................................................162
- Сидоренко О.В., Романенко О.В.
Динаміка реологічних властивостей пресервів з прісноводної та морської риби....................................................................................165
- Шаповал С.Л., Форостяна Н.П.
Діагностика структурно-механічних властивостей м’ясних систем..........................................................................................................168
СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО УКРАЇНИ З ЄС У СФЕРІ ОСВІТИ ТА НАУКИ
- Бойко М.Г., Ведмідь Н.І., Босовська М.В.
- Bonisławska B.
Problems of public administration in Poland...................................................................................................................................................173
- Дроздова Ю.В.
Ukraine-EU cooperation in education: achievements and strategies.............................................................................................................175
- Загородня О.Ф.
Вища освіта в Україні: проблеми та пріоритети розвитку...........................................................................................................................177
- Kushmar L.V.
ERASMUS+ in Ukraine..................................................................................................................................................................................... 180
- Кияшко О.М.
Вектори стратегічного розвитку освіти та науки в Україні......................................................................................................................... 182
- Kónya P. Štefko R.
Higher education of the Slovak Republic in the context of European integration........................................................................................... 184
- Король С.Я.
Перспективи дистанційної освіти у ЗВО України........................................................................................................................................186
- Pryma V.
Globalization of tourism discourse.................................................................................................................................................................188
- Пальчук П.М.
Запровадження європейських вимог щодо мобільності викладача в контексті реформування вищої освіти в Україні .....................191
- Старик В.А.
Розвиток галузей психології в Україні: імплементація європейського досвіду.........................................................................................193