logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День університету-2014

Загальна інформація

  31 травня 2014 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася урочиста подія - святкування Дня університету. Партнерами цього масштабного заходу стали: «Carlsberg Ukraine», ГК «Нові продукти», ТОВ «ЛеБутик», «Епіцентр К», «Фуршет», ПАТ «Литер».

     Ця грандіозна подія відбулася в університеті вперше. Для участі в святкуванні зареєструвалося більше 300 випускників із усієї України. За роки існування Київський національний торговельно-економічний університет підготував не одне покоління талановитих випускників, які є визнаними особистостями в різних сферах життя. Вони представляли міжнародні компанії, державні установи та приватні підприємства, серед яких: "Тойота Україна", "КИЙ АВІА", туристична агенція "РЕСТ-ТРЕВЕЛ", "ТЕЗ ТУР", Приватбанк, "Райффайзен Банк Аваль", НАСК "Оранта", МЦ "Добробут", "Фора", "Епіцентр К", "Фокстрот", Всесвітня асоціація медичного туризму, Антимонопольний комітет України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та ін.

     Програма заходів святкування Дня університету була дуже насиченою та цікавою:

Особливо вражаючим був виступ Народного студентського камерного академічного хору КНТЕУ, в оригінальному виконанні якого прозвучали всесвітньовідомі хіти.

     Вітаючи гостей зі святом, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі зазначив, що університет пишається своїми випускниками, щиро радіє їхнім успіхам та завжди відкритий для них.

     Зі словами вітання до присутніх звернувся голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Миколайович Кузик, який побажав нинішнім та майбутнім студентам успіхів у самореалізації та зауважив, що в КНТЕУ є всі умови для цього.

     Анатолій Антонович вручив нагороди переможцям конкурсів та змагань.

     Завершився цей сповнений цікавих подій день щирим та невимушеним спілкуванням випускників та викладачів, які згадували про найцікавіші події з життя університету. А ми сподіваємося, що це свято теплих спогадів та дружніх зустрічей тепер стане традиційним для нашого університету. 

    

31.05.2014
Vita
4293
остання редакція 02.06.2020
Vita