logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Як вони це зробили?: молоді підприємці поділилися своїми історіями успіху

Загальна інформація


 

4 грудня 2015 року в Конгрес-Центрі КНТЕУ відбулася грандіозна подія - зустріч з українськими підприємцями. Першокласні спікери з різних напрямів українського підприємництва розказали про свій шлях до успіху, реальний досвід та перешкоди на шляху зростання та дали цінні поради молодим амбітним людям, що мріють про власний бізнес.

Відкриваючи захід, перший проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного торговельно-економічного університету Наталія Володимирівна Притульська зазначила: «Сьогодні у нас унікальна подія – ви маєте можливість поспілкуватися з успішними молодими підприємцями, дізнатися їх реальні історії успіху та почути цінні поради. Сподіваюся, що завдяки цьому заходу, ми отримаємо ще один поштовх для ефективного розвитку нашого університету».


Алла Кошляк, журналіст та ведуча на популярній радіостанції «Аристократи», розповіла про героїв авторського проекту «Власники». Це люди, які створили або керують бізнесом. Журналістка дала практичні та цінні поради тим, хто бажає започаткувати власну справу.

Аліна Очеретяна, власниця «Kachorovska atelier», побажала студентам бути творчими особистостями та мати власні амбіції: «Майбутнє – за креативними бізнесменами!».

Директор інтернет-рекламної компанії «UaMaster» Євген Шевченко розповів про основні правила успішного бізнесу: створення сильної команди однодумців, розвиток комунікативних навичок, постійно навчатися та розвиватися і… прискіпливо обирати клієнтів.

Історією створення успішного та новаторського для столиці проекту поділився зі слухачами Роман Тугашев – організатор фестивалю «Уличная еда» на арт-заводі «Платформа».

Також перед студентами виступили Аліна Єрмолова, «Kyiv Style»; Яна Бурова, «Pack&Go», та Віталій Маначинський, «PR-bar».

Власники та творці відомих компаній і брендів розказали як вони зробили свій бізнес, як їм вдається рухатися в умовах кризи, як краще просувати свої компанії та бренди та про безліч інших особливостей підприємництва в Україні. Присутні, а це близько 500 учасників лекторію – це студенти з провідних столичних університетів, викладачі та просто зацікавлені особи, мали можливість особисто задати питання спікерам та дізнатися про секрети і нюанси створення власної справи.

З доповідями спікерів Ви можете ознайомитись у нашому відео.

04.12.2015
adv
3944
остання редакція 05.02.2016
knteu