logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ на навчанні в Університеті Гренобль Альпи

Загальна інформація

Нещодавно студентки Центру європейської освіти КНТЕУ Цокота Вікторія, Шехіловська Марина та Шидловська Анастасія повернулися з семестрового навчання в Університеті Гренобль Альпи (до 01.01.2016 р. Університет ім. П’єр Мендес Франс, м. Гренобль, Франція) у рамках програми подвійного дипломування «Бакалавр з економіки та управління».

Під час навчання студентки відвідували заняття з таких дисциплін, як: «Гроші та фінанси», «Міжнародна економіка», «Індустріальна економіка», «Французька мова для іноземців» та ін. Також обов’язковою складовою програми навчання були заняття спортом за вибором студентів. Дівчата отримали досвід від викладачів міжнародного рівня, незабутні спогади та потоваришували зі студентами з різних країн світу.

Програма подвійного дипломування «Бакалавр з економіки та управління» між КНТЕУ та УГА – це унікальна можливість, так як, окрім українського диплома, можна отримати ще й державний диплом Французької Республіки освітнього ступеня «Licence» («Бакалавр»). Навчання проводиться англійською або французькою мовами за вибором студента на дистанційній основі, з можливістю виїзду на другий семестр до Франції. Скористатися цією можливістю можуть студенти всіх факультетів останнього року бакалаврату, студенти магістратури та випускники КНТЕУ.

Для студентів, які навчаються за програмою англійською мовою також організовується навчальна поїздка до Університету Гренобль Альпи навесні протягом двох тижнів. Під час поїздки студентам, окрім навчальних занять, організовуються відвідування провідних підприємств регіону Рона-Альпи та зустрічі з представниками університету. По завершенні двотижневого навчання студенти отримують сертифікати, а також незабутні враження від навчання в інтернаціональній команді.

За детальною інформацією про умови участі в програмі подвійного дипломування на 2016/17 н.р. звертатися до Центру європейської освіти КНТЕУ.

16.06.2016
42265
5016
остання редакція 02.06.2020
redactor