logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Ярмарок вакансій "Побудуй кар’єру з нами": 50 провідних компаній в одному місці

Загальна інформація

15 листопада 2016 року в холі корпусу «В» відбувся традиційний ярмарок вакансій «Побудуй кар’єру з нами», що був організований та проведений Центром розвитку кар’єри. Випускники та студенти-старшокурсники змогли безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями, зрозуміти реалії ринку праці та дізнатися про сучасні вимоги які компанії висувають до кандидатів на працевлаштування  й про можливості, що надаються  стажерам та ін..

Участь у ярмарку взяли 50 міжнародних та вітчизняних провідних компаній:

Серед них компанії з різних сфер господарської діяльності: аудиторські компанії: PwC, KPMG, EY, ТОВ Беккер Тіллі Україна, Grant Thornton, Kreston GCG, фінансові установи: ПАТ «Альфа-банк Україна», City bank, ПАТ «ПУМБ», ПАТ «Кредобанк», ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК», АТ «Ощадбанк», ПАТ КБ "Приват банк", Platinum  Bank, СК «ПЗУ Україна», торговельні мережі ТОВ  «Ашан Україна Гіпермаркет», ТОВ "Фора" Мережа фірмових магазинів «Roshen», ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», ТОВ «Леруа Мерлен Україна», ПП «Антошка», ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», Мережа супермаркетів «Varus», ТОВ Компанія «Фокстрот.Техніка для дома», готелі та ресторани: Fairmont Grant Hotel Kyiv,  President Hotel,  Holiday Inn Kiev, заміський комплекс «Бабусин сад», Мережа ресторанів «Євросмак», мережа ресторанів «MAFIA» та «CASTA», медіа:1+1 медіа та ін.

Програма заходу в цьому році була надзвичайно насиченою, адже в рамках ярмарку відбулися: презентація мережі магазинів «ZooBonus»бізнес-гра «#L`OREAL FUTURE LEADRRS 3.0», лекція KPMG на тему «Професія аудитора. Лайфхаки та секрети від професіонала», презентація компанії «Бейкер Тілі Україна»майстер-клас від мережі магазинів «Антошка» на тему «Старт карьеры с #работаигра», презентація «Робота в мережі фірмових магазинів «Рошен», презентація «Професія аудитор в рамках практики Kreston GCG», майстер-клас «Життя в стилі LuckyLook»Протягом роботи ярмарку вакансій працювала «Майстерня професійного резюме» від компанії «ДОПОМОГА», де фахівці з рекрутингу допомагали студентам складати резюме. 

Захід був плідним та корисним для всіх учасників. Відбулися зустрічі студентів та випускників університету з роботодавцями, попередні співбесіди, консультації HR-спеціалістів з питань критеріїв відбору персоналу в різні компанії, написання резюме та розгляд необхідних компетенцій сучасного спеціаліста.

Такі заходи допомагають майбутнім спеціалістам отримати відповіді на актуальні питання, пов’язані з побутовою успішної кар’єри.

Студентам ярмарок вакансій надав прекрасну можливість отримати максимум інформації з перших рук, познайомитися з компаніями, в яких вони можуть надалі отримати роботу, оцінити свої шанси і зрозуміти, які зусилля їм необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію.  

Вакансії роботодавців з ярмарку вакансій

15.11.2016
42265
2889
остання редакція 17.01.2017
42265