logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Екскурсія на «Арт-завод Платформа» – найбільший креативний кластер в Україні

Загальна інформація


19 вересня 2017 року студенти 1 та 2 курсу магістратури ФЕМП спільно з викладачами кафедри менеджменту провели виїзне заняття з дисципліни «Креативний менеджмент» на «Арт-заводі Платформа» (м. Київ, станція метро "Лісова"), що було організоване професором Федуловою Л.І.

На підприємстві екскурсію для студентів провів директор з розвитку Сергій Соколов.

Сучасний «Арт-завод Платформа» є центром розвитку IT-індустрії, освіти, музики, дизайну, моди і мистецтва. Це концепт «Місто в місті», створений для роботи і відпочинку.

«Арт-завод Платформа» – найбільший креативний кластер в Україні, розташований на лівому березі Києва, що призначений для розвитку творчості, власного бізнесу, самореалізації. Місце, де робота і дозвілля не розділені. Простір розміщено на території колишнього Дарницького шовкового комбінату, загальною площею 120 тис. кв. м. Це екосистема, яка об'єднує бізнес, фестивалі, коворкінг, мистецтво, IT-сферу, моду, освіту та інші індустрії креативної економіки. Починаючи з 2014 року, гостями подій стали вже понад два мільйони осіб, а бізнес-ком'юніті об'єднує понад 300 різних стартапів та інноваційних проектів. Розвиток України та підтримка талановитої молоді – основні цілі команди, яку об’єднала філософія «Арт-заводу Платформа».

Під час екскурсії студенти довідалися про те, що керівництво заводу надає площі під фестивалі, майстерні, коворкінг, воркшопи тощо для креативних підприємців.

Екскурсія розпочалася з ознайомлення з картою заводу, де студентам було продемонстровано найбільші за площею приміщення, що постійно приймають гостей та партнерів. Наприкінці екскурсії представник керівництва «Арт-заводу Платформа» ознайомив екскурсантів зі структурою та технологією роботи офісних приміщень, окрему увагу приділивши специфіці коворкінгу. Студенти мали змогу поставити запитання щодо особливостей організаційної побудови підприємства, середовища його функціонування тощо.

Щиро дякуємо керівництву «Арт-заводу Платформа», а саме випускнику КНТЕУ Сергію Соколову за організацію й проведення цікавої пізнавальної екскурсії та можливість «занурити» студентів у реальні умови креативного менеджменту!

19.09.2017
adv
2367
остання редакція 07.02.2018
456287