logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Стажування студентів КНТЕУ у Франції

Загальна інформація

Студенти КНТЕУ, які вивчали французьку мову в Центрі європейської освіти на рівнях В1 та В2, нещодавно повернулися зі стажування у Франції в рамках угоди про міжнародне співробітництво з Федерацією «Обміни Франція – Україна» (ФОФУ).

Студентка факультету обліку, аудиту та інформаційних систем Анастасія Коваленко пройшла стажування у відділі бухгалтерської експертизи французької організації «Gestelia Liberale», де мала змогу поглибити свої професійні знання та отримати навики роботи на підприємстві. Основною метою професійного стажування, яке організовує ФОФУ, є допомога в підготовці майбутніх українських франкомовних фахівців. Результатами професійного стажування є покращення рівня володіння діловою французькою мовою та отримання необхідних знань і практичних навиків, які будуть використані в подальшій професійній діяльності.

Студенти Григорян Віолета та Єлісєєв Вадим пройшли лінгвістичне стажування у Франції, що дозволило їм інтегруватися в життя французької родини, покращити знання з французької мови та ознайомилися з традиціями та культурою Франції. Покращення рівня володіння французькою мовою в рамках програми ФОФУ дає їм можливість наступного року пройти професійне стажування на підприємствах відповідно до їх спеціальності.

Студенти КНТЕУ, які володіють французькою мовою, мають змогу також пройти стажування у Франції. 9 листопада 2017 року КНТЕУ з офіційним візитом відвідає Жак Форжерон, співпрезидент ФОФУ. У рамках його візиту відбудеться співбесіда зі студентами, які бажають влітку 2018 р. пройти лінгвістичне або професійне стажування у Франції.

За детальною інформацією про умови стажування та запис на співбесіду звертатися до Центру європейської освіти (навчальний корпус «Д», кім. 229, тел.: (044) 531-48-36).

18.10.2017
42265
3243
остання редакція 07.02.2018
456287