logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Конференція для викладачів англійської мови "SOVa Teacher Training Day"

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася 4-а конференція для викладачів англійської мови "SOVa Teacher Training Day". Захід відбувся за ініціативою завідувача кафедри іноземної філології та перекладу Латигіної Алли Григорівни, старшого викладача кафедри Колот Любов Анатоліївни та за участі Студії освіти для викладачів SOVа.

Конференція відбулася 24 лютого 2018 року та зібрала в Конгрес-центрі КНТЕУ понад 300 викладачів з різних міст України, підняла актуальні питання, які турбують фахівців на сучасному етапі розвитку нашої держави.

Під час пленарного засідання до аудиторії з вітальними словами звернулися співорганізатори заходу: засновниця та директор студії освіти для викладачів Лана Сушко, генеральний директор мовної мережі "SARGOI International Community" Анастасія Рибак, методист видавництва Кембриджського університету Cambridge University Press  (зовнішній партнер КНТЕУ) Ганна Шовкалюк.

В другій половині дня учасники конференції працювали у п’яти різних за тематикою секціях, де з ними ділилися досвідом, надихали та мотивували на подальшу творчу та плідну працю 25 досвідчених тренерів.

Варто зазначити, що цей суботній 10-годинний тренінг-марафон відбувся завдяки гарно скоординованій роботі різних відділів та секцій  КНТЕУ.

Кафедра іноземної філології висловлює свою вдячність ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу за всебічну підтримку викладачів кафедри у їх прагненні професійного зростання, пошуку джерел натхнення та відкриття нових горизонтів.

Висловлюємо свою вдячність SOVі за можливість взяти участь у конференції та приєднатися до натхненної, творчої і небайдужої до своєї справи спільноти.

З нетерпінням очікуємо учнів цих талановитих викладачів у стінах КНТЕУ після закінчення шкіл.

24.02.2018
42265
3180
остання редакція 28.02.2018
42265