logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ІІ Студентський фестиваль "Барбекю-2008"

Загальна інформація

  31 травня 2008 року в університеті за ініціативи факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся ІІ Студентський фестиваль "Барбекю-2008", в якому взяли участь команди 5 факультетів, Вищого комерційного училища та команда головного центру інформаційних технологій. У програмі фестивалю були виступи колективів художньої самодіяльності культурно-мистецького центру, командні та індивідуальні змагання з приготування страв барбекю, спортивні змагання. Студенти презентували свої кулінарні вироби з м'яса, риби, десерти, які були приготовлені під відкритим небом. Компетентне журі на чолі з відомим в Україні кулінаром, призером міжнародних фестивалів кулінарного мистецтва Грибовим В.А. ретельно оцінювало кожну страву. Всі команди виявили високу професійну майстерність. Переможці у конкурсі барбекю визначались серед професіоналів та серед аматорів. 
   І місце у командних змаганнях серед професіоналів посіла команда Вищого комерційного училища у складі: Щавінського Ігоря, Хірного Тараса, Хамідова Рафшанхана. 
   І місце у командної формі серед аматорів посіла команда головного центру інформаційних технологій у складі Стаховського Дмитра, Костюченко Катерини, Піруса Тараса. 

Переможцями в індивідуальних змаганнях стали:

- серед професіоналів:
Новикова Лілія - диплом І ступеня - студентка ФРГТБ,
Кравчук Володимир - диплом ІІ ступня - студент ВКУ КНТЕУ.

- серед аматорів:
Завадський Станіслав - диплом І ступеня - студент ТЗФ,
Лисенко Максим - диплом ІІІ ступеня - студент ФФБС.

   Поки конкурсанти готували свої страви, на спортивному майданчику проводились спортивні змагання. Незважаючи на конкурсність фестивалю на ньому панували студентська дружба, творче спілкування, бадьорість духу. 
Проведено аукціон творчих робіт студентів, на якому зібрано кошти для дітей, хворих на лейкемію. 1500 гривень буде передано у дитячу лікарню Охматдит.

 

 

02.06.2008
annzo
2401
остання редакція 02.06.2008
23