logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Microsoft у КНТЕУ: презентація програм

Загальна інформація

За ініціативою кафедри програмної інженерії та інформаційних систем у КНТЕУ відбулася зустріч з представниками Microsoft Україна. Програму співпраці презентувала координатор освітніх програм Microsoft із закладами вищої освіти України, Грузії, Молдови та країн Східної Європи Єлизавета Вовченко.

Проректор з наукової роботи Світлана Володимирівна Мельниченко подякувала партнерам за візит та наголосила, що співпраця академічної науки та досягнень практиків є надзвичайно важливою та необхідною для ефективності освіти. Отримання сучасних знань як викладачами, так і студентами є запорукою підготовки кваліфікованих кадрів та здійснення високоякісних наукових досліджень. 

Програма співпраці Microsoft  із закладами вищої освіти  має на меті допомогти освітянам повною мірою реалізувати свій потенціал шляхом доступу до найсучасніших інформаційних технологій, надає викладачам необхідні знання і навички для роботи в умовах сучасного та більш якісного навчального процесу, а студентам - проявити і реалізувати свої таланти в різних сферах.

Сьогодні Microsoft Office 365 є програмним хмарним продуктом, що поєднує набір веб-сервісів і поширюється на основі підписки за схемою "програмне забезпечення + послуги" (Software plus services). Набір надає доступ до різних програм і послуг на основі платформи Microsoft Office, електронної пошти бізнес-класу, функціоналу для спілкування та управління документами.

Тема плідної дискусії викладачів університету з Єлизаветою Вовченко стосувалася потреби в розгортанні єдиного інформаційного простору. 

Результатом цієї дружньої ділової зустрічі стали цілком конкретні висновки та пропозиції щодо створення системи підтримки навчального процесу в університеті з використанням можливостей програмного продукту Office 365 компанії Microsoft.

01.03.2018
456287
4333
остання редакція 05.03.2018
Vega