logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Workshop "Фахівці ІІІ тисячоліття: очікування бізнесу"

Загальна інформація

За ініціативою кафедри готельно-ресторанного бізнесу та кафедри технології і організації ресторанного господарства факультету  ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 28 березня проведено workshop "Фахівці ІІІ тисячоліття: очікування бізнесу", дискусійна платформа якого об’єднала освітян та професіоналів готельно-ресторанного бізнесу. 

У заході взяли участь представники:

  • світових і вітчизняних готельних мереж та готелів Holiday Inn Kiev, InterContinental Kyiv, Ibis Kiev City Center та Ibis Kiev Railway Station, Ramada Incore Kiev, Premier Hotels and Resorts, 11 Mirrors, Сенатор, Хрещатик;
  • ресторанного бізнесу – асоціація "Ресто спільнота", готельно–ресторанний комплекс "Трипільське сонце", мережа ресторанів "Континент Карт", компанії Figaro Catering,  "One Lоve  Expresso bar";
  • громадських та державних інституцій.

Перший проректор КНТЕУ Н. В. Притульська у  вітальному слові зазначила про непересічну значимість представницького форуму,  побажала учасникам плідної роботи та зазначила, що захід є не лише майданчиком для обміну досвідом освітян, налагодження ними ділових зв’язків, але й покликаний продемонструвати єдність освітян та професіоналів готельно-ресторанного бізнесу  в питаннях підготовки кадрів.

Тематика workshop–дискусій охоплювала питання  визначення маркерів ефективної підготовки фахівців для сфери гостинності, соціальних проектів бізнесу, спрямованих на удосконалення практичної підготовки студентів.

В обговоренні питань активну участь взяли  проректор з наукової роботи КНТЕУ С. В. Мельниченко, декан  факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Н. І. Ведмідь, співзасновник готельно–ресторанного комплексу "Трипільське сонце" Г. І. Лосєва, керівник та засновник проекту "Ресто спільнота" О. В. Косар,  голова Асоціації готельних об'єднань та готелів міст України Ю. Я. Опанащук, топ-менеджери, HR-менеджери, sales-менеджери, бізнес-тренери готельних та ресторанних мереж, директор Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ О. Кузьменко, директор Центру розвитку кар’єри О. Г. Назаренко.

Випускники факультету, які нині займають керівні посади в готельних і ресторанних мережах, Ірина Джулай та Ірина Рачкінда  (готелі 11 Mirrors, Сенатор), Юлія Мозгова (Ramada Incore Kiev), Ксенія Остапюк (компанія Figaro Catering) наголосили на тому, що високий рівень освітнього процесу в університеті, інноваційне матеріально-технічне забезпечення, комплекс дисциплін професійної підготовки стали запорукою їх працевлаштування та успішного кар’єрного зростання.

Учасники заходу зазначили, що КНТЕУ іде у фарватері позитивних змін, активно запроваджує методи навчання, які відповідають світовим трендам підготовки фахівців для сфери гостинності. Було одностайно схвалено пропозицію щодо створення спільної платформи освітнього та бізнес-середовища, яка б стала ефективним  дискусійним і навчальним майданчиком для науково-педагогічної спільноти, фахівців, органів влади та управління для консолідації зусиль щодо ефективного партнерства, виконання запитів роботодавців до якості фахової підготовки майбутніх фахівців, ефективного механізму взаємодії з підприємствами.

Факультет  ресторанно-готельного та туристичного бізнесу висловлює щиру вдячність ректорату та представникам бізнес-середовища  за участь у workshop "Фахівці ІІІ тисячоліття: очікування бізнесу".

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

28.03.2018
433884
2174
остання редакція 03.04.2018
Vega