logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер клас від Rest.Art.Kitchen. "Особливості приготування японських страв": шеф-кухар ресторану Юрій Сім ділився секретами

Загальна інформація

В межах проекту Rest.Art.Kitchen. відбувся майстер клас "Особливості приготування японських страв" Юрія Сім, автора програми Tsuposh та шеф-кухаря ресторана "Kin Ka".

Всі учасники заходу поринули  в особливості японського світу та тонкощі його кулінарії.

Величезним багажем цікавої інформації про започаткування японської кулінарії, історичні події та традиції, культ споживання страв та вподобань країни близького сходу поділився помічник шефа Петро Желясков.  

Юрій зі своїм су-шефом Марком готували сасими, собу, традиційний японський бульйон даси та місо-суп. Вони розповіли як правильно готувати паровий рис та обирати найкращий тофу. Шеф детально зупинявся на всіх групах страв, коментував меню та давав оцінку кожному інгредієнту керуючись власним професійним досвідом, наводячи приклади та даючи поради.

Завершенням майстер-класу стала дегустація кінцевого результату - надзвичайно смачних, та, як для пересічного українця, екзотичних страв.

Дякуємо усім хто долучився до участі та проведення майстер-класу. Висловлюємо особливу подяку нашим партнерам, зокрема провідному постачальнику продуктів моря в Україні "Морський дім". 

Запрошуємо до участі у наступних майстер-класах!

З Rest.Art.Kitchen. готувати легко!

21.04.2018
42265
1952
остання редакція 23.04.2018
42265