logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ на ІІ Міжнародному гастрономічному фестивалі "BestCookFest Kemalpasa Epad"

Загальна інформація

Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та факультету міжнародної торгівлі та права взяли участь у ІІ Міжнародному гастрономічному фестивалі "BestCookFest Kemalpasa Epad"​ в Ізмірі (Туреччина), що організований Муніципалітетом м. Кемальпаша спільно з Егейською асоціацією шеф-кухарів, Київським національним торговельно-економічним університетом та Українським кулінарним союзом, зокрема:

  • Олександр  Венглінський, Віталій Глушко, Вікторія Науменко (4 курс 14 група, спеціалізація "Ресторанні технології" ФРГТБ);
  • Ольга Чемоданова, Андрій Шкапоїд (1 курс 8 група, спеціалізація "Ресторанні технології" ФРГТБ);
  • Ангеліна Чала (2 курс 4 група ФМТП).

Цей грандіозний кулінарний захід зібрав понад 1000 учасників з 41 країни світу. Його відвідали понад 3000 гостей з усього світу. Учасники змагались у 25 різних категоріях індивідуальних і командних змагань. Роботу учасників змагань оцінювали 80 професійних членів журі з різних країн світу. До складу суддівської колегії увійшли викладачі Київського національного університету: Надія Ведмідь, Діна Федорова, Олена Васильєва.

Урочисто відкрив фестиваль мер міста Кемальпаша Аріф Угурлу спільно із президентом егейської асоціації шеф-кухарів Сефером Япиджи та директором Українського кулінарного союзу Надією Ведмідь. На урочистому відкритті пан Аріф Угурлу привітав гостей та учасників міжнародного кулінарного фестивалю "BestCookFest Kemalpasa-2018", наголосив про важливість даного заходу для розвитку миру в усьому світі і зазначив, що даний захід вперше підготовлено у партнерстві з Київським національним торговельно-економічним університетом та Українським кулінарним союзом. Він подякував ректору університету і президенту Українського кулінарного союзу професору Анатолію Мазаракі, а також спонсорам фестивалю, побажав учасникам успіхів, а гостям - насолодитись святом кулінарії, добра і дружби.

У рамках проведення кулінарного фестивалю команда Київського національного торговельно-економічного університету під керівництвом директора Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Григорія Губарєва пригощала всіх учасників і гостей традиційними українськими стравами – борщем із пампушками.

Протягом трьох днів учасники кулінарних змагань презентували свої професійні навички і кулінарну фантазію, а професійне журі оцінювало кращих із кращих. Результатом успішного виступу команди студентів Київського національного торговельно-економічного університету стало завоювання двох кубків та тринадцяти золотих та срібних медалей.  

У конкурсній номінації "Кращий університет року" команда студентів Київського національного торговельно-економічного університету (Олександр  Венглінський,  Віталій Глушко, Вікторія Науменко) нагороджена кубком за І місце.

У юніорській номінації "Чорна скринька" команда наших студентів  (Олександр  Венглінський,  Вікторія Науменко, Ангеліна Чала) виборола кубок за ІІ місце та срібні медалі.

У конкурсній номінації "Страва з риби" отримано нагороди:

  • Олександр Венглінський – золото;
  • Андрій Шкапоїд – срібло;
  • Ангеліна Чала – срібло.

У номінації "Ресторанний десерт":

  • Ангеліна Чала – золото;
  • Ольга Чемоданова – срібло.

У номінації "Основна страва":

  • Олександр Венглінський – золото;
  • Вікторія Науменко – золото.

Вітаємо команду студентів КНТЕУ з успішним виступом та перемогою!

25.04.2018
433884
2606
остання редакція 02.05.2018
Vega