logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нагородження переможців ІІ Міжнародного гастрономічного фестивалю "BestCookFest Kemalpasa Epad"​ (Туреччина)

Загальна інформація

У КНТЕУ відбулося урочисте нагородження команди студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та факультету міжнародної торгівлі та права, які гідно представили університет на ІІ Міжнародному гастрономічному фестивалі "BestCookFest Kemalpasa Epad"​ в Ізмірі (Туреччина).

Співорганізатором даного заходу разом з Муніципалітетом м. Кемальпаша та Егейською асоціацією шеф-кухарів стали й Київський національний торговельно-економічним університет та  Український кулінарний союз.

Ректор Анатолій Антонович Мазаракі привітав команду з перемогою в конкурсній номінації "Кращий університет року" та побажав студентам, щоб такий результат став початком світового визнання майбутніх гуру кулінарної справи. Також він підкреслив, що своїми медалями в окремих номінаціях студенти підтвердили високі знання й достойний рівень підготовки, що, безперечно, є гордістю й надбанням університету, приємним результатом його діяльності й щоденної роботи.

У юніорській номінації "Чорна скринька" команда наших студентів  (Олександр  Венглінський,  Вікторія Науменко, Ангеліна Чала) виборола кубок за ІІ місце та срібні медалі.

У конкурсній номінації "Страва з риби" отримано нагороди:

  • Олександр Венглінський – золото;
  • Андрій Шкапоїд – срібло;
  • Ангеліна Чала – срібло.

У номінації "Ресторанний десерт" отримали:

  • Ангеліна Чала – золото;
  • Ольга Чемоданова – срібло.

У номінації "Основна страва" вибороли:

  • Олександр Венглінський – золото;
  • Вікторія Науменко – золото.

На урочистому засіданні були присутні також перший проректор з науково-педагогічної роботи Н. В. Притульська та декан ФРГТБ Н. І. Ведмідь. Вони разом з командою обговорили участь студентів КНТЕУ в міжнародному фестивалі "Best.Cook.Fest", який відбудеться у м. Київ у вересні поточного року та на міжнародному кулінарному конкурсі в Люксебурзі в листопаді.

Бажаємо успіхів нашим чемпіонам та досягнення нових високих кулінарних вершин!

26.04.2018
42265
3533
остання редакція 02.06.2020
Vega