logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання Круглого столу на тему "Проблеми дитячого харчування - загрози майбутньому країни"

Загальна інформація

  Вже багато років студентству університету не байдужі проблеми дітей, які не знають домашнього затишку та мріють про ніжну батьківську турботу. 
   З метою допомоги вихованцям дитячих будинків рада студентського самоврядування університету 16-18 грудня 2008 року провела акцію милосердя під гаслом "Стань Святим Миколаєм для дітей-сиріт". Організуючу роль у проведенні цієї акції взяв на себе відділ навчально-виховної роботи. Студенти, співробітники університету принесли м'які іграшки, розвиваючі ігри, канцелярське приладдя, одяг, книжки, солодощі. В фойє на екрані демонструвались фотознімки про життя дітей-сиріт. А в головному холі та коридорах університету можна було побачити Святого Миколая зі скринькою в руках. Вітаючи студентів, викладачів, співробітників з наступаючими святами, він звертався до них з проханням допомогти тим, хто ніколи не знав материнської любові. Байдужих не було!!! Дуже приємно, що велика кількість людей проявила милосердя. Було зібрано понад 2500 гривень. На ці кошти придбано дитячий манеж, ходунки, памперси, інші речі для немовлят, засоби гігієни, новорічні святкові подарунки, солодощі та фрукти. 
   19 грудня, в день Святого Миколая, студенти відвідали дитячі будинки "Волошка" та "Малятко" в місті Біла Церква і передали купу речей, подарунків та тепло свого серця. Для старших вихованців показали святкову казку, кожному подарували іграшку, грали з дітлахами в рухливі ігри. З немовлятами спілкувались окремо: носили на руках, співали колискові пісні. Намагались створити теплу, сімейну атмосферу. 
   Проведена акція була важливою для всіх її учасників. Одним, принесла підтримку та подарувала спілкування. В душах інших запалила іскорку милосердя, співчуття та щире бажання допомогти.

23.12.2008
annzo
1863
остання редакція 23.12.2008
23