logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Екскурсійне бюро КНТЕУ "Рожева пантера" гостинно відкриває двері в День Університету

Загальна інформація

В день відкритих дверей Київського національного торговельно-економічного університету, всіх прибулих гостей, майбутніх студентів та минулих випускників зустрічало одразу при вході Екскурсійне бюро КНТЕУ "Рожева пантера".

Бюро "Рожева пантера" є постійно діючим. Проте для широкого кола відвідувачів являється відкритим у визначні дні, що святкує університет, адже в період між даними подіями участники екскурсійного бюро розробляють нові цікаві програми та маршрути екскурсій.

Відповідальними особами, кураторами а також, дирекцією даного бюро є провідні спеціалісти та одні з кращих викладачів кафедри туризму та рекреації Ткаченко Тетяна Іванівна, Кравцов Сергій Станіславович, Забалдіна Юлія Борисівна.

Гідами-екскурсоводами є студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, які навчаються за спеціальністю "Туризм" та "Менеджмент" ("Туристичний менеджмент") і перед закінченням університету передають свої знання і навички, ідеї наступним поколінням.

В останню суботу травня, Екскурсійне бюро "Рожева пантера" знову відкрило свої двері широкому загалу. Екскурсоводи радо вітали гостей і скористатися можливістю пройти унікальними маршрутами КНТЕУ, розробленими спеціально для них в цей урочистий день.

Були представлені на вибір такі екскурсії, як: "Містичний КНТЕУ" та "Фонтани КНТЕУ".

Відвідувачі екскурсії "Містичний КНТЕУ", дізнались про містичні, загадкові таємниці університету та легенди, що передаються в університеті із покоління в покоління. Гості зацікавились минулими етапами розвитку університету та факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, абітурієнти вирішили, що перевірять дані містичні історії на власному прикладі після вступу до КНТЕУ, а випускники пригадали минуле, ці історії та поділилися з екскурсоводами ще декількома згаданими легендами.

Відвідувачі екскурсії "Фонтани КНТЕУ", побачили всі місця відпочинку КНТЕУ, що відповідно розташовані в найкрасивіших місцях студмістечка, оцінили архітектуру фонтанів та навколишніх інсталяцій, почули легенди про кожен з фонтанів та їх особливості. Гості захоплювались навколишньою красою, абітуріенти запам’ятовували який з фонтанів та за допомогою якого обряду, зможе вирішити їх конкретні проблеми (за легендами), а випускники згадували незабутні події пов’язані з цими фонтанами та університетом вцілому.

Тож, екскурсійне бюро "Рожева пантера", чекає на вас, відвідайте унікальні екскурсії під час визначних свят, або приєднуйтесь до команди екскурсійного бюро та станьте його членом, але для цього, спершу слід вступити до КНТЕУ, факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу чекає на тебе!

На фото з ліва на право: студенти ФРГТБ Крепак Марина та Ліфенко Карина, 4 рурс, 1 гр.; зав. кафедри туризму та рекреації Ткаченко Т. І. доц. кафедри туризму та рекреації  Кравцов С. С.; Козоріз Олександр та Гільманова Марина, студенти ІІІ курсу, 1 гр.

26.05.2018
42265
1414
остання редакція 11.07.2018
42265