logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

У Центрі бізнес-тренінгу відбулась робоча нарада щодо підсумків роботи у 2017-2018 н.р.

Загальна інформація

Червень – час підведення підсумків. Так 12 червня 2018 року у Центрі бізнес-тренінгу відбулась робоча нарада щодо підсумків роботи у 2017-2018 н.р. та завдань на 2018-2019 н.р.

З вітальним словом до присутніх звернулась перший проектор КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна, яка зазначила, що освітній процес у Центрі знаходиться в першочергових пріоритетах університету.   

Активну участь у нараді взяли викладачі кафедр, задіяних у роботі Центру, а також завідувачі кафедр: міжнародних економічних відносин Мельник Т. М., товарознавства та митної справи Мережко Н. В., економіки та фінансів підприємства Блакита Г. В. і фінансового аналізу та аудиту Назарова К. О.

Директор Центру бізнес-тренінгу Кузьменко Оксана Сергіївна зазначила, що протягом поточного навчального року Центр у повному обсязі виконав поставлені завдання на 2017-2018 н.р.

Зокрема, основа освітнього процесу у Центрі – дисципліна "Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства" отримала специфікацію у відповідності до спеціальності студентів. Так, наприклад, студенти спеціальностей "Маркетинг", "Рекламний бізнес", "Менеджмент ЗЕД" та "Міжнародна економіка", відвідуючи тренінги на базі віртуального підприємства ТОВ "Гермес", отримали можливість проходити навчання за спрощеною схемою у більшості відділів, у той же час маючи додаткові заняття у профільних відділах. Ця методика виявилась напрочуд цікавою та отримала схвальні відгуки серед студентів. Адже таким чином, будучи за крок до вступу на магістерські програми, вони мали можливість спробувати себе у якості співробітників підприємства за обраним фахом.

У поточному році продовжилась робота над збільшенням комп’ютерного забезпечення Центру, наразі встановлено та облаштовано 107 робочих місць.

У 2017-2018 н.р. свою роботу почала робоча група з адаптації нової версії програмного продукту "1С: Підприємство". Протягом декількох місяців викладачі та співробітники Центру проходили курси з освоєння конфігурацій "Бухгалтерія" та "Управління торгівлею". Як результат, у січні усі викладачі успішно склали підсумковий тест.

Під час наради робоча група отримала сертифікати, що підтверджують кваліфікацію викладачів та відповідають меті Центру: залучення до роботи практиків та сертифікованих викладачів.

Кузьменко О. С. також зазначила, що одним з перспективних напрямів роботи Центру є реалізація освітніх проектів для студентів, зокрема у звітному періоді було організовано проекти "Бізнес для студентів", що мав формат відкритих зустрічей студентів з маркетинг-директорами найбільших рітейл-компаній України, а також у квітні вперше в Україні відбувся грандіозний ІТ-захід "Big Data Day Universe".

У 2017-2018 навчальному році на дисципліну "Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства" було відведено 60 годин, тобто 15 занять.

З огляду на концепцію Центру, беручи до уваги обсяги роботи студентів у відділах та розуміючи важливість саме практичних дисциплін, адміністрація університету підтримала пропозицію щодо збільшення кількості годин для дисципліни "Моделювання фінансово-господарської діяльності підприємства".

Таким чином, у 2018-2019 навчальному році студенти 22 спеціалізацій відвідуватимуть Центр протягом 2 семестрів, тобто 25 тижнів.

Таке збільшення дасть змогу в повному обсязі моделювати діяльність віртуального підприємства, при цьому відвідуючи абсолютно всі існуючі відділи у ТОВ "Гермес". Також буде продовжено методику збільшення кількості занять у профільних для спеціальності відділах.

Центр бізнес-тренінгу – абсолютно унікальний за своїм функціоналом та можливостями структурний підрозділ університету, який уособлює осередок засвоєння практичних навичок студентами.

Колектив Центру постійно працює над модернізацією та удосконаленням освітнього процесу.

Можливості Центру безмежні, тому запрошуємо партнерів та кафедри університету до співпраці!

11.06.2018
42265
2645
остання редакція 14.06.2018
Vega