logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск бакалаврів КНТЕУ: нова плеяда фахівців

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів денної форми навчання. Загалом дипломи державного зразка 3 липня 2018 року отримали 1602 випускника, зокрема:

  • факультет економіки, менеджменту та психології – 241 випускник, з них – 13 з відзнакою;
  • факультет обліку, аудиту та інформаційних систем – 208 випускників, з них – 10 з відзнакою;
  • факультет торгівлі та маркетингу – 302 випускники, з них  – 15 з відзнакою, та 28 випускників вечірньої форми навчання;
  • факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу – 310 випускників, з них  – 9 з відзнакою;
  • факультет фінансів та банківської справи – 177 випускників, з них – 11 з відзнакою;
  • факультет міжнародної торгівлі та права – 336 випускників, з них – 26 з відзнакою.

Від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі зі словами вітання до випускників звернулися декани факультетів.

Декан ФЕМП Міняйло Олександр Іванович привітав бакалаврів із завершенням важливого етапу освітнього становлення і висловив надію, що всі вони залишать у своїх серцях добрі, світлі спогади про ці чотири роки навчання в КНТЕУ. «Вірю, що через півтора роки ми зустрінемось з вами знову в цій прекрасній залі й будемо вручати дипломи магістра. Бажаю вам подальшого становлення, розвитку й самореалізації. Ми не прощаємося – до нових зустрічей!» – завершив Олександр Іванович.

Осика Віктор Анатолійович, декан ФТМ, привітав випускників з отриманням довгоочікуваного документа – диплому бакалавра та зауважив: «Диплом, який висвітлює ваші успіхи в навчанні, є, безперечно, путівкою в життя. Я переконаний, що протягом навчання в університеті ви отримали всі ті необхідні риси, які дозволять вам у майбутньому обіймати високі посади в провідних компаніях. Ви – наше майбутнє, ви люди, які дбатимуть про розвиток нашої держави. Пам’ятайте про це. Ніколи не забувайте про Альма-матер. Добра, радості й здобутків вам дорогі наші випускники! Щасливої Вам долі! Зі святом!».

Декан ФОАІС Харченко Олександр Анатолійович зауважив, що випуск цього року для факультету є особливим, адже вперше дипломи бакалаврів отримали студенти спеціальностей "Комп’ютерні науки" та "Інженерія програмного забезпечення". На завершення Олександр Анатолійович підкреслив: «Ми прощаємося не на довго, а лише на два місяці, тому що більшість з вас вступатиме до магістратури. Тому бажаю вам успішного вступу, гарного відпочинку, щастя й успіху в усіх починаннях!».

«Дякую вам за вибір вступати до нашого університету чотири роки тому…» – розпочала свій вітальний виступ декан ФРГТБ Ведмідь Надія Іванівна. Вона поділилася здобутками факультету, зокрема тим, що Київська міська державна адміністрація визнала КНТЕУ найкращим університетом з підготовки фахівців у сфері туризму. «Я вітаю Вас з тим, що ви обрали цікавий фах у якому, як вже ви мали змогу відчути, втілюється фраза у життя «навчання та робота без кордонів», це професія сьогодення та професія майбутнього.» – завершила Надія Іванівна та висловила переконання, що у магістратурі всі присутні знову зустрінуться у Київському національному торговельно-економічному університеті.

Канєва Тетяна Володимирівна, декан ФФБС, розпочала привітання приємними згадками та словами: «Пишаюся вами. Ви найкращі, найрозумніші, найгарніші. Сьогодні ви підтверджуєте ступінь своєї освіченості – отримуєте диплом бакалавра.» Вона побажала випускникам здійснення усіх бажань та знайомств з людьми, які сприятимуть цьому. «Пам’ятайте, як ти відносишся до людей, що ти віддаєш в цей світ – те і світ віддаватиме вам у відповідь. Зустрінемося у магістратурі!» – завершила натхненною настановою Тетяна Володимирівна.

«Я дуже радий привітати вас з тим, що ви вже стали професіоналами. Ви фахівці у сфері бізнес-середовища, кожен у своїй царині» – вітаючи бакалаврів зауважив в.о. декана ФМТП Пальчук Петро Миколайович, – «Ви відчули багатогранність студентського життя. Нині ви всі разом з нами є сім’єю університету. Ви тут знайшли і наставників, і друзів, і колег з якими крокуватимете по життю. Тепер ви сміливі люди, які відкривають будь-які двері. Я бажаю вам завжди залишатися веселими, як студенти, впевненими, як професіонали та ніколи не припиняти вчитися, тому – зустрінемося у магістратурі!»

Молоді фахівці подякували університету за здобуті знання, друзів, життєвий досвід та запевнили, що гідно нестимуть звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету.

Найкращі свої таланти проявили випускники факультетів на сцені Конгрес-центру КНТЕУ. Вони подарували незабутні емоції присутнім та продемонстрували чого ще навчилися за ці, здавалося б, довгі чотири роки, вкотре довівши, що у КНТЕУ таланти не тільки розвивають, а й відкривають.

Вітаємо бакалаврів, бажаємо щастя, благополуччя, добробуту, нових здобутків та творчих досягнень! Ви  майбутнє нашої держави і вам його творити!

Чекаємо Вас наступного навчального року в магістратурі!

03.07.2018
42265
5491
остання редакція 05.07.2018
42265