logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Готель Ramada Encorе гостинно зустрів студентів на Career Day 2018

Загальна інформація

Студенти і викладачі кафедри готельно-ресторанного бізнесу завітали до Ramada Encore Kiev міжнародної мережі готелів Ramada на Career Day-2018.

Захід відбувся 17 жовтня 2018 року та розпочався із виступу віце-президента по розвитку компанії DBI Hotels&Resorts Кристини Сережечкіної. Студенти мали змогу дізнатися про команду та корпоративну культуру Ramada Encore Kiev, стандарти обслуговування та напрямки розвитку готелю.

Також всі присутні прослухали лекції від спікерів:

  • Олени Жупікової про те, як необхідно мріяти і що робити, щоб створити успішний бізнес в Україні;
  • Євгена Шевченко про 4 важливі кроки для створення успішної кар’єри в Україні;
  • Марії Абдулліної про OLX та результати опитування “Найпопулярніші професії через 5 років”;
  • Іранта Дюважа про двадцятирічний досвід у готельному бізнесі, кар’єрні можливості в DBI Hotels & Resorts.

Після виступів спікерів студенти у групах дізналися про особливості роботи персоналу відділів бронювання, розміщення гостей, продажів, конференц-сервісу, хаускіпінгу, пральні, банкетингу, ресторанної служби, кухні. Мали змогу спробувати реалізувати свої знання та вміння на практиці під керівництвом колективу Ramada Encore Kiev, поставити запитання, взяти участь у дискусії. Кожен відділ підготував свою презентацію та цікаві завдання для студентів.

Career Day 2018 був насиченим і пізнавальним. Студенти із задоволенням активно брали участь в обговоренні перспектив роботи та кар’єрного зростання в готельному бізнесі, дізнавались більше про діяльність окремих підрозділів готелю.

Після відвідування готелю Ramada Encore Kiev в мене залишились приємні емоції. Готель надав трансфер ,за допомогою якого ми легко і швидко дібралися до місця призначення. Організація заходу до Дня кар‘єри було на високому рівні. За допомогою спеціальних вказівок ,ми легко змогли знайти конференц зал. Зайнявши свої місця, кожен з нас отримав приємні подарунки. Ramada Encore Kiev запросили дуже цікавих спікерів, від яких ми дізналися багато цікавої інформації. Після закінчення конференції готель організував екскурсію по всім відділам в готелі, дуже цікаво будо послухати про відділ бронювання та розміщення ,та відділ організації банкетів.”

Шейдіна Дарина, 4 курс ФРГТБ

Ramada Encore Kiev прекрасний вибір для гостей столиці. Ввічливість і професіоналізм персоналу на висоті, вони завжди готові допомогти та відповісти на всі ваші запитання. Інтер'єр як готелю в цілому, так і номерів дуже сучасний і правильно підібраний. Дуже гарні краєвиди відкриваються з вікон номерів. Також в наявності є всі необхідні ресурси для ділових людей - велике різноманіття конференц залів, необхідна апаратура для бізнес зустрічей. Готель є привабливим не тільки для гостей, але і для співробітників. Доброзичливий колектив та перспективи розвитку в галузі гостинності”.

Кузюра Єлизавета, 3 курс ФРГТБ

Щиро дякуємо операційному директору DBI Hotels Management Іранта Дюваж та віце-президенту по розвитку компанії DBI Hotels & Resorts Кристині Сережечкіній та усьому дружньому колективу Ramada Encorе за цікавий екскурс в світ гостинності! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

17.10.2018
42265
2414
остання редакція 18.10.2018
42265