logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Синергія гостинності та відкритості на кафедрі менеджменту

Загальна інформація

По традиції у жовтневу суботу університет гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників та їх батьків. 20-го жовтня 2018 року кафедрою менеджменту в межах запланованого Дня відкритих дверей було проведено День гостинності для школярів 11 класу СЗОШ І-ІІІ ступенів №3, №128, №264 з поглибленим вивченням англійської мови м.Києва, а також ЗОШ №3 м.Бровари.

Гостей зустрічали викладачі кафедри менеджменту, зокрема, завідувач кафедри менеджменту Бай С. І. привітав школярів із першим візитом до університету та висловив бажання бачити їх нашими студентами, П’ятницька Г. Т., Білявська Ю. В., Бєляєва Н. С., Силкіна Ю. О. ознайомили гостей із аудиторіями кафедри, доценти Хмурова В. В. та Миколайчук І. П. провели екскурсії зі школярами по території університету, старший викладач Кандагура К. С. провела цікавий майстер-клас із гостями на тему: «Кроскультурний шок: шляхи подолання», під час якого школярі та батьки у жартівливо-ігровій формі тестували свої знання з культурних особливостей країн світу.

Майбутнім вступникам була надана вичерпна інформація про особливості та переваги навчання в КНТЕУ, специфіку спеціальностей, за якими навчаються студенти в КНТЕУ, підготовку на військовій кафедрі з присвоєнням офіцерського звання, навчання в закордонних університетах-партнерах КНТЕУ за спільними з іноземними університетами програмами та бази практик.

Під час екскурсії учні ознайомилися із матеріально-технічною базою університету, відвідали аудиторію Б-201 із інтерактивним екраном та взяли участь у майстер-класі кафедри інформаційних технологій, поцікавилися роботою комп’ютерного класу та іншими аудиторіями кафедри, можливостями використання їх технічного оснащення в процесі навчання. Викладачі кафедри надали гостям вичерпну інформацію щодо дисциплін, які викладаються на кафедрі та інтерактивні методи, що застосовуються викладачами під час проведення занять.

Крім того, учнів було ознайомлено з територією КНТЕУ: із затишними кав’ярнями, спортзалом та стадіоном. Запрошені відвідувачі висловили подяку за змістовно проведений день гостинності та бажання долучитися у майбутньому до студентської спільноти КНТЕУ.

В цілому відвідувачі отримали вичерпну інформацію про навчання в університеті, охоче відвідали майстер-класи та презентації, виявили неабияку зацікавленість навчанням в університеті, отримали багато позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини одного із престижних економічних навчальних закладів – Київського національного торговельно-економічного університету!

Чекаємо гостей – випускників ВЗО на Вступі-2019!

20.10.2018
42265
1267
остання редакція 28.05.2019
43220