logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Другий міжнародний освітній форум викладачів англійської мови-2018 "Партнери в навчанні і викладанні"

Загальна інформація

За ініціативою кафедри іноземної філології та перекладу та згідно із завданнями, окресленими в Договорі про міжнародне співробітництво з представництвом освітньої компанії Pearson в Україні та міжнародним освітнім центром Dinternal Education, у Київському національному торговельно-економічному університеті протягом 9-10 листопада 2018 року відбувався другий міжнародний освітній форум викладачів англійської мови, метою якого було ознайомити спільноту викладачів із сучасними тенденціями у сфері навчання та викладання.

Форум розпочався вітальними словами ректора КНТЕУ Анатолія Антоновича Мазаракі, який наголосив на перевагах, що отримують викладачі та студенти від плідної співпраці між Київським національним торговельно-економічним університетом та міжнародною освітньою групою "Пірсон", та побажав учасникам форуму натхненної роботи.

Цього року до участі у форумі були запрошені відомі міжнародні фахівці, вчені, дослідники та автори матеріалів із різних аспектів викладання англійської мови:

  • Майк Мейер (Велика Британія), директор відділу з розвитку Глобальної Англійської Шкали, який зробив огляд компетентностей, що будуть користуватися значним попитом  на ринку праці в найближче десятиріччя;
  • Еван Френдо (Германія) - знаний фахівець з викладання англійської професійного спрямування, автор підручників і посібників, відомий екзаменаційний експерт Лондонської промислово-торговельної палати, який звернув увагу на швидкоплинні зміни в нашому суспільстві, що не можуть не впливати на традиційні моделі навчання та викладання;
  • Ержбет Жібі (Угорщина) - досвідчений тренер, яка презентувала інноваційні курси і  програми для  різноманітних дисциплін, які є сучасними комбінованими ресурсами, що ефективно та якісно забезпечують  самостійну роботу студентів у рамках англомовних програм викладання.

Цікаву інтерактивну сесію запропонував досвідчений тренер, академічний консультант Майкл Хадсон (Велика Британія), який готовий ділитися ноу-хау роботи зі студентами високого рівня B2 й особливими методичними прийомами.

Досвідом використання он-лайн ресурсу My English Lab у викладанні англійської мови в КНТЕУ поділилася доцент кафедри іноземної філології та перекладу Дроздова Ю. В.

У форумі взяли участь студенти ІІ курсу спеціальності "Філологія" Гаврилко Ксенія, Скриннікова Поліна та Коляндра Єлизавета, які підготували презентацію та поділилися з присутніми своїм досвідом вивчення англійської мови за допомогою My English Lab. Виступ зацікавив не лише учасників конференції, а і привернув увагу розробників ресурсу.

Дякуємо спікерам та учасникам форуму! Чекаємо нових зустрічей!

10.11.2018
42265
1918
остання редакція 20.11.2018
42265