logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкриття міжнародного форуму сталого розвитку Green Mind

ЕКО ДТЕУ

 21 листопада у Міжнародному виставковому центрі відбулося відкриття Міжнародного Форуму «INNOVATION MARKET», який третій рік поспіль створює можливість взаємодії новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, авторів Startup - проектів з представниками підприємств – потенційних споживачів, зацікавлених в технологічному оновленні виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, експертами в різних галузях економіки, консультантами у сфері захисту інтелектуальної власності, представниками авторитетних інвестиційно-фінансових установ України, а цьому році і Німеччини, з політичними лідерами України. 3 дні МВЦ буде осередком інновацій різноманітних сфер. Активісти ЕкоКлубу КНТЕУ, приймають участь в організаційних роботах та проведені заходів у секції "Екологія".
 Загалом, Міжнародний Форум «INNOVATION MARKET» був представлений у 5 секціях:
  • DIGITAL TRANSFORMATION BANKS & FINANCE – 2018
  • Круглий стіл «Стратегічні засади інноваційного розвитку в умовах світової глобалізації»
  • Захист інтелектуальної власності
  • Екологія
  • Енергетика
 Секція "Екологія" включає в себе: круглі столи, семінари, тренінги, презентації та конкурси серед представників громадських організацій, бізнесу та державного сектору. Всі заходи у даній секції проходять в рамках щорічного форуму з питань сталого розвитку "Green mind" від організації "Жива планета", яка вже 5-ий рік поспіль залучає студентів КНТЕУ до цієї роботи.
 Серед учасників обговорень та презентацій будуть представники різних галузей і спрямувань: "Метінвест", "ДТЕК", "Let`s do it Ukraine", представники спілки екологічних аудиторів України, керівник проекту по сталим закупівлям програми ООН з навколишнього середовища.
 Другий день включатиме в себе продовження обговорення особливостей впровадження системи "Зелений офіс" на підприємствах, процесу аудиту даних заходів та обговорення пропозицій, щодо вдосконалення процесу екологізації сфери промисловості та освітнього напрямку. 
 Останній день діяльності секції "Екології" матиме статус "Соціальний день", напротязі якого відбудуться конкурси для дітей, розіграш еко-продукції, тренінг для школярів School Recycling.
 Інші секції представлені виставками від громадських організацій, навчальних закладів та підприємств, що презентують свої досягнення у робототехніці. Величезне різноманіття дронів, інтелектуальних комп'ютерних систем, пристроях віртуальної реальності та найсучасніших роботів від винахідників з Німеччини та України - не можуть не зацікавити кожного відвідувача.

20.11.2018
438727
1195
остання редакція 25.11.2018
438727