logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студентка ФМТП КНТЕУ лауреат стипендії Президента України

Загальна інформація

На виконання Указу Президента України "Про положення про стипендії Президента України для переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України" 29 листопада 2018 року на базі Національного технічного університету України ім. І. Сікорського відбулося нагородження найталановитішої учнівської молоді за участю Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

Свою заслужену нагороду за рішенням Центру ЮНЕСКО "Мала академія наук України" та Диплом лауреата стипендії Президента України отримала студентка факультету міжнародної торгівлі та права КНТЕУ Юрківська Вікторія Віталіївна (І курс ОС "бакалавр", спеціальність "Міжнародне право") за почесне ІІІ місце у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з іспанської мови та ІІ місце у конкурсі-захисті наукових робіт МАН.

Проректор з науково-педагогічної роботи Світлана Леонідівна Шаповал від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі привітала майбутніх першовідкривачів та новаторів із вагомими досягненнями та запросила всіх талановитих школярів вступати до Київського національного торговельно-економічного університету.

У Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, де юні дослідники представляють та публічно захищають самостійно виконані наукові роботи (за 64-ма різними науковими напрямками, що згруповані в 12 відділень), беруть участь майже 100 тис. школярів-старшокласників – членів Малої академії наук України.

За підсумками аналізу вступу до закладів вищої освіти та результатами незалежного оцінювання, як йдеться у листі  Національного центру "Мала академія наук", КНТЕУ є одним із найпрестижніших серед учнів МАН для отримання ними вищої освіти. Саме тому, честю було взяти участь у нагородженні юних творчих талантів, серед яких нині і студенти КНТЕУ.

Вітаємо Вікторію! Зичимо розвитку, вдосконалення і натхнення для досягнення нових вершин!

29.11.2018
42265
2273
остання редакція 30.11.2018
42265