logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На ФРГТБ відбулися публічні захисти ВКР

Загальна інформація

Протягом 3-6 грудня 2018 року на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачами ступеня вищої освіти "магістр" (денна та заочна форми навчання).

На кафедрі готельно-ресторанного бізнесу відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачами ступеня вищої освіти "магістр" (денна та заочна форми навчання) зі спеціалізацій:

  • "Готельний і ресторанний менеджмент" (зокрема магістерська програма з англійською мовою викладання);
  • "Готельна і ресторанна справа";
  • "Міжнародний готельний бізнес" (зокрема магістерська програма з англійською мовою викладання).

Екзаменаційні комісії очолювали представники роботодавців – професіонали готельного та ресторанного бізнесу, стейкхолдери освітніх програм.


Протягом 3-7 грудня 2018 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачами ступеня вищої освіти «магістр» (денна та заочна форми навчання) зі спеціальності 181 "Харчові технології", спеціалізації "Ресторанні технології".

У доповідях студенти розповідали про свої творчі проектні задуми, які, як встановила комісія, були економічно обґрунтованими. Студенти чітко і грамотно відповідали на запитання членів комісії, демонструючи достатньо високий рівень підготовки.

06.12.2018
42265
1382
остання редакція 29.05.2019
43220