logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Акція "Від КНТЕУ до школи". Добра традиція співпраці від наукового клубу "Start in Science"

Загальна інформація

З ініціативи активістів наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених під керівництвом наставників-викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю  доц. Пасальського Б. К. та  ст. викл. Чикун Н. Ю. 15 січня 2019 року було розпочато традиційну щорічну акцію "Від КНТЕУ до школи", до якої у своєрідному флешмобі долучилися вже багато кафедр.

Підбиваючи підсумки першого етапу, слід зауважити неабиякий інтерес студентства та якісний зворотній зв'язок від майбутніх школярів, які вже завітали на день відкритих дверей. Школярам легко спілкуватися з тими, хто ще нещодавно був на їхньому місці.

Акція "Від КНТЕУ до школи" триває. Запрошуємо долучитися.

На заклик клубу: "Відвідайте рідну школу, донесіть до учнів інформацію про умови навчання в нашому закладі вищої освіти та запросіть до студентської спільноти КНТЕУ!" - відгукнулися студенти 1-3 курсів ФТМ:

  • Каіка Єлизавета, 2 курс, 16 група, ФТМ - відвідала Прилуцьку спеціалізовану школу I-III ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, м. Прилуки, Чернігівська область;
  • Рабош Назар, 1 курс, 19 група, ФТМ  - відвідав Майданську ЗОШ  І-ІІІ ступенів, с. Майдан, Олевський район, Житомирська область;
  • Рудь Наталія, 3 курс, 16 група, ФТМ - відвідала Кетрисанівську ЗОШ  І-ІІІ ступенів Бобринецької районної ради Кіровоградської області;
  • Бармін Богдан, 2 курс, 16 група, ФТМ - відвідав Шосткинську загальноосвітню школу I - III ступенів №5;
  • Саранцева Олена  - 2 курс, 16 група, ФТМ - відвідала ЗОШ  I-III ступенів № 3, м. Калинівка, Вінницька область.

Активісти розповідають:

Наталія Рудь: «На зимових канікулах я завітала на урок до старшокласників Кетрисанівської ЗОШ  I-III ступенів. Головною метою мого візиту було представити КНТЕУ як вибір для абітурієнтів, адже кожен повинен думати про своє успішне майбутнє. Ознайомила учнів із структурою університету, методами навчання і перспективами розвитку. А також розповіла про студентський  науковий клуб «Start in science”, його діяльність, яку роль він відіграє в житті КНТЕУ та в житті його учасників.
Учні проявили активність, ставили запитання щодо вступу, а також навчання в університеті. Я рекомендую абітурієнтам зупинити свій вибір на найсучаснішому, модернізованому та перспективному університеті – КНТЕУ».

Каіка Єлизавета: «Завітавши в Прилуцьку спеціалізовану школу №6 з поглибленним вивченням інформаційних технологій, де я навчалася протягом 2006-2017 рр., ознайомила учнів 11 класу з умовами вступу та можливостями для студентів у КНТЕУ. Представляючи науковий клуб «Start in Science», я відмітила нашу активну роботу в лабораторіях, участь та створення круглих столів, конференцій, воркшопів, написання статей на всеукраїнські та міжнародні конференції, а також нашу сторінку в соцмережі, де зібрано величезну кількість корисної та цікавої інформації. Випускники школи активно ставили питання, цікавилися актуальними спеціальностями, співпрацею університету з іншими країнами. На зустрічі були присутні 20 учнів та вчитель математики. Запрошую всіх охочих долучитися до акції».

Назар Рабош: «Відбулася зустріч із старшокласниками Майданської ЗОШ І-ІІІ ст. Ознайомив учнів з умовами вступу та навчанням в КНТЕУ, а також розповів про власні досягнення».

Короткі звіти та фотозвіти активісти представили на сторінці  Хіміки | КНТЕУ.

Закликаємо активістів наукових клубів Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ підтримати нашу ініціативу та долучитися до акції! 

Координатор наукового клубу "Start in Science" Олександр Долід, студент 3 курсу ФТМ

04.02.2019
42265
1325
остання редакція 04.02.2019
Vega