logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перший етап марафону "ZAMMLER'S logistics experience for Z-generation" пройдено!

Загальна інформація

Останнім заходом 1-го етапу марафону "ZAMMLER's LOGISTICS EXPERIENCE for Z-GENERATION" став інтерактивний воркшоп з експертами провідного логістичного провайдера України "ZAMMLER GROUP" та найактивнішими студентами на попередніх зустрічах. Учасників воркшопу гостинно приймав у своїх стінах Київський національний торговельно-економічний університет, у сучасному й затишному приміщенні KNUTE HUB.

Представники "ЗАММЛЕР" розпочали зустріч із мотиваційного фільму про компанію, продемонструвавши студентам приклад успішного ведення бізнесу в Україні і за кордоном. Такому успіху компанія завдячує наполегливості, талановитості та порядності свого керівництва. Генеральний директор "ZAMMLER GROUP" Віктор Шевченко з екрану поділився зі студентам своїм рецептом успіху: бути в потрібному місці в потрібний час + вдача + бути наполегливими, сміливішими (трішки нахабства).

Менеджер з розвитку ZAMMLER GROUP Лариса Мельничук та керівник відділу міжнародних повнокомплектних вантажних перевезень і Віталій Волокіткін також були дуже щедрими на поради для студентів щодо того, як орієнтуватись у світі професій, як вибудовувати свою кар’єру. Зокрема, Лариса Мельничук відзначила важливість стратегічного планування своєї професійної діяльності, а Віталій Волокіткін акцентував, що для роботи в логістиці дуже важливо вміти постійно вчитися, бути відповідальним, що вимагає знання нормативно-правової бази та посадових інструкцій, слідкувати за інформаційними потоками та бути обізнаним у технічній базі логістичних процесів.

Весело, інтенсивно та інтелектуально воркшоп продовжився грою «Еліас», перемогу у якій отримала команда «Логісти».

Наприкінці 1-го етапу марафону "ZAMMLER's LOGISTICS EXPERIENCE for Z-GENERATION" завітала перший проректор КНТЕУ Наталія Володимирівна Притульська. Пані Наталія підкреслила значимість проекту, який є прикладом того, що навчання може бути корисним, цікавим, інтенсивним. Присутні також мали змогу дізнатись про майбутні перспективи співпраці університету та компанії "ЗАММЛЕР".

А ми біжимо далі, адже марафон продовжується і попереду найцікавіше!!!

27.03.2019
42265
1049
остання редакція 02.04.2019
Vega