logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Продовжуємо гарні традиції: «Ашан Райдужний» знову гостинно приймає студентів

Загальна інформація

Для викладачів кафедри менеджменту стало доброю традицією «занурювати» студентів у реальні умови функціонування організацій різних форм власності на теренах України задля поглиблення їх практичних навичок. Основними орієнтирами при цьому стають провідні сучасні підприємства, найчастіше – лідери ринку роздрібної торгівлі.

З метою ознайомлення студентів 2-го курсу спеціалізації «Міжнародна економіка» із практикою діяльності сучасних міжнародних компаній 27 березня 2019 року доцентом кафедри менеджменту Наталією Бєляєвою було проведено виїзне заняття з дисципліни «Менеджмент» в ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» (гіпермаркет «Ашан Райдужний» - український сегмент мережі супермаркетів та гіпермаркетів французької торговельної мережі «Auchan Group»).

Пiд час виїзного заняття студенти мали змогу ознайомитися iз основними бiзнес-процесами торговельного гiпермаркету, історією його розвитку та побудовою, системою управління, особливостями підбору персоналу та вимогами до персоналу. Пізнавальною інформацією для студентів було те, що мережа віддає перевагу співпраці з українськими виробниками та постачальниками, сприяючи постійному створенню робочих місць (сьогодні компанія «Ашан» надала робочі місця понад 3800 співробітникам, які пройшли попереднє навчання методикам та цінностям компанії).

Студенти ознайомилися з вакансiями у гiпермаркетi, а також із сукупністю необхiдних компетенцiй щодо обiймання посади «менеджер». Наприкінці екскурсії студентам було презентовано можливості професійної реалізації та перспективи кар’єрного зростання в мережі гіпермаркетів «Ашан».

Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» та, зокрема, Наталії Кізенко та Тетяні Образцовій, за активну плідну співпрацю з КНТЕУ та сподіваємося на наступні зустрічі та гармонійну співпрацю зі стратегічним партнером кафедри менеджменту!

27.03.2019
42265
702
остання редакція 05.04.2019
42265