logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Участь викладачів кафедри менеджменту КНТЕУ у конференції «Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури»

Загальна інформація

Наукова робота викладачів кафедри менеджменту постійно набуває нових обертів та обирає різні форми співпраці із вітчизняними навчальними закладами. 23-24 травня 2019 року такою формою співпраці стала активна участь викладачів кафедри менеджменту – професорів Г. Т. П’ятницької, І. В. Федулової, В. М. Жуковської та доцента І. П. Миколайчук у V-й Міжнародній науково-практичної конференції «Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури», що відбулася у Національному університеті «Львівська політехніка».

Конференція була покликана звернути увагу фахівців, передусім дослідників-економістів, на потребу переходу до нового типу економічного мислення, що культивує необхідний рівень реагування на мінливі умови економіки. У її роботі взяли участь 517 учасників, з них 62 доктори наук, 51 професор. Захід відбувався у форматі проведення панельних дискусій із залученням провідних науковців і практиків з України та світу. У перший день роботи конференції в межах секції «Цифрова економіка та формування інноваційної інфраструктури: реалії, перспективи, виклики» ключовими питаннями для дискусії були проблематика трансферу та комерціалізації технологій, підвищення ефективності взаємодії суб’єктів у межах інноваційних інфраструктур. Неабияку зацікавленість учасників конференції викликала доповідь на пленарному засіданні професора Г. Т. П’ятницької, присвячена проблематиці розвитку інноваційної інфраструктури як передумови побудови успішного національного бренду, а також професора І. В. Федулової, яка ознайомила присутніх із ризиками та можливостями розвитку Іndustry 4 в Україні як сучасними викликами цифрової трансформації бізнесу.

Другий день конференції передбачав дискусії у форматі діалогів «Учасники конференції – підприємці FORBES-рейтингу», а також роботу круглого столу «Розвиток стартапів на засадах менторства та взаємодії учасників інноваційної інфраструктури. Проблеми ресурсного забезпечення розвитку стартапів та суб’єктів інноваційної інфраструктури». Учасники конференції мали змогу також взяти участь у Форумі «Інноваційна весна 2019», відвідати науково-технологічну виставку на території Tech Startup School Львівської політехніки, тематичні майстер-класи, воркшопи, презентації та пітчинги стартапів тощо.

Щиро дякуємо оргкомітету конференції – кафедрі економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту НУ «Львівська політехніка» та бізнес-інноваційному центру «Tech Startup School» за чудову організацію такого потужного наукового заходу, можливість обміну думками та інноваційними ідеями, а також теплу зустріч!

23.05.2019
42265
694
остання редакція 29.05.2019
42265